Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Affligem

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Sport
Meer vanavond in het nieuws

Tibo Nevens uit Affligem is klaar voor Brussel-Opwijk

Nieuws

Politiezone TARL vernieuwt wagenpark

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Controles zone TARL: 153 bekeuringen, 1 ingetrokken rijbewijs

De politie van de zone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft de resultaten bekendgemaakt van haar snelheid-en alcoholcontroles afgelopen zondag. In de 4 gemeenten samen werden 153 chauffeurs betrapt op overdreven snelheid. 5 bestuurders moesten na een positieve ademtest hun voertuig...

Sport
Meer vanavond in het sportnieuws

Leeuwkens Teralfene te sterk voor Ternat: 2-0

In de tweede provinciale van het voetbal won Leeuwkens Teralfene gisteren met 2-0 van Ternat. Het is al de elfde overwinning op rij voor de leider.

Nieuws
nieuwsneuzen

8ste editie 'Affligem Kermist' een groot succes!

Afgelopen zaterdag vond de 8ste editie van Affligem Kermist plaats. Net als de voorbije jaren was het een groot succes. Nieuw dit jaar was het kleuterdorp, daar mochten enkel kleuters binnen.  

Nieuws

Dieven stelen stuur uit BMW’s in zone TARL

Op het grondgebied van de politiezone Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke hebben dieven ingebroken in verschillende BMW’s. Ze gingen telkens aan de haal met het stuur.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.