Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Affligem

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

Inbraakplaag in bestelwagens in Dilbeek, Affligem en Ternat

In Dilbeek, Affligem en Ternat hebben inbrekers het dezer dagen gemunt op bestelwagens en vrachtvoertuigen. Ze gaan aan de haal met het materiaal dat ze in die voertuigen vinden. De politie heeft het over een ware plaag.

Nieuws

Inbrakenplaag in bestelwagens in Dilbeek, Ternat en Affligem

In de gemeenten Dilbeek, Affligem en Asse is er momenteel een inbrakenplaag in bestelwagens en vrachtvoertuigen. De inbrekers gaan aan de haal met het werkmateriaal dat zich in de voertuigen bevindt.

Nieuws

Jonge Affligemnaar beschuldigt Dilbeekse politie van mishandeling

Een jongeman uit Affligem heeft bij Comité P een klacht ingediend tegen de politie van Dilbeek. Volgens de man kreeg hij donderdagnacht klappen van de politie, toen hij werd tegengehouden omdat er sneeuw op z’n achterruit lag.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België.