Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Affligem

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Vrouw die in moeras verdronk al dagen dood

Nieuws

Vrouw verdrinkt in moeras

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

De buxusmot heeft opnieuw ook onze contreien bereikt. Het weinig geliefde beestje vreet de buxussen kaal. Controleren en ingrijpen indien nodig is de boodschap.

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Vandaag zwaaien 509 erfgoedinstellingen de deuren open voor de jaarlijkse Erfgoeddag, samen goed voor meer dan zevenhonderd activiteiten. Ook in onze regio kan je vandaag in musea, oude gebouwen en bibliotheken terecht voor de Erfgoeddag.

Nieuws

Heb jij de mooiste tuin van Affligem?

De milieudienst van Affligem gaat op zoek naar de mooiste tuinen van Affligem. Daarvoor zijn de inschrijvingen geopend. Heb je nog wel wat werk aan je tuin na de lange winter? Geen paniek, de jury komt de tuinen pas eind mei keuren.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Affligemnaar Geert De Bolle is ‘Keeper of the Quaich’

 Affligemnaar Geert De Bolle is lid geworden van de prestigieuze genootschap ‘The Keepers of the Quaich’. De Bolle wordt gelauwerd omwille van z’n inspanningen ter promotie van de Schotse whisky.