Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Affligem

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

Even opfrissen? Brandweer vult geen zwembaden

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

Affligemnaar schrijft boek over Bende van Nijvel

De aanslagen van de Bende van Nijvel maakten geen deel uit van een complot tegen de staat. Dat zegt althans Henri Van Nieuwenborgh uit Affligem. Henri schreef een boek over de Bende onder de titel "Littekens". De titel is een verwijzing naar het zware leed dat de overvallers hebben...

Nieuws

VOC Malderen: “Neem geen reekalfjes mee”

Het vogelopvangcentrum van Malderen in Londerzeel doet een oproep. De laatste weken werden er verschillende reekalfjes binnengebracht die goedbedoeld maar onterecht uit hun natuurlijke habitat werden gehaald.

Nieuws

Forse daling van aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant

Het aantal dodelijke verkeersslachtoffers in ons land is in de eerste drie maanden van dit jaar fors gedaald. Ook Vlaams-Brabant breekt alle records.

 
Nieuws

'Art in the Woods' in Hekelgem

Dit weekend kan je cultuur opsnuiven in domein Verbrugghen in Hekelgem, bij Affligem. Onder de titel 'Art in the Woods' stellen 5 kunstenaars hun werk tentoon in de tuin van het domein. Vanmorgen werd er nog hard gewerkt om alles tegen de opening klaar te krijgen. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelse schepen Marcel Van Langenhove stopt met politiek

Schepen en voormalig burgemeester van Wemmel Marcel Van Langenhove (74, LB Wemmmel) stapt uit de politiek. Van Langenhove was meer dan dertig jaar politiek actief, maar zet na afloop van deze legislatuur een punt achter zijn politieke carrière. Van Langenhove was vooral bekend als Belgische topscheidsrechter.