Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Asse

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse zien NEO-project op Heizel niet zitten

Nieuws

Vermoedelijke opdrachtgever frituurbrand Asse vraagt vrijspraak

Nieuws

Asse dient bezwaar in tegen bioscoopplannen in Ternat

Het gemeentebestuur van Asse heeft bezwaar ingediend tegen de plannen voor de bouw van een bioscoop in Ternat. Dat nieuws bevestigde burgemeester Koen Van Elsen (CD&V)  aan Persinfo.

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde vraagt tot 7 jaar cel in frituuroorlog

Het parket eist celstraffen tot 7 jaar voor drie mannen die betrokken zouden zijn bij de brandstichting van frituur Den Box in Asse. Het gaat om de twee brandstichters en de vermoedelijke opdrachtgever. De zaak staat bekend als de zogenaamde frituuroorlog. 

Nieuws

Reconstructie gezinsdrama Kobbegem

In de Breker in Kobbegem is deze voormiddag een reconstructie gehouden van het gezinsdrama waarbij een zestiger vorig jaar in oktober zijn vrouw om het leven zou gebracht hebben. Na de feiten probeerde de man zelfmoord te plegen.

Nieuws

Speeddealers uit Asse riskeren tot 3 jaar cel

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft celstraffen van 2 en 3 jaar geëist tegen vier mannen uit Asse en Brussel voor drugshandel. Het viertal zou tussen januari en september 2016 speed hebben aan- en verkocht.

Nieuws

Lotte Vertommen (13) van karateclub Asse derde op BK

Afgelopen weekend behaalde Lotte Vertommen, lid van karate club Asse, een derde plaats op het Belgisch kampioenschap op het onderdeel kata. De wedstrijd vond plaats in de Sporthal Kattenbroek in Edegem.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.