Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Asse

Nieuws

Aanleg fietssnelweg F212 in nieuwe fase

Nieuws

Politiezone AMOW bouwt nieuw commissariaat op Asphaltco-site

Nieuws

Nakende afbraakwerken in Asse

Nieuws

‘Breughelpark Zellik moet dringend brandveilig worden gemaakt’, stelt Groen

De brandveiligheid van de flatgebouwen in het Breughelpark Zellik is nog steeds ondermaats. Groen heeft de inwoners alvast opgeroepen om zelf actie te ondernemen. 

Nieuws

Het snelst ben je in Brussel met … de fiets

Het snelste vervoersmiddel naar de hoofdstad is de fiets. Dat blijkt uit een test van de Fietsersbond. Vijf teams met drie verschillende transportmiddelen moesten donderdag van Tervuren, Strombeek, Overijse, Grimbergen en Asse zo snel mogelijk op het Beursplein in Brussel geraken. En telkens...

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.