Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Asse

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Assenaar doorverwezen naar hof van assisen

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Reizigers die in het Pajottenland of de zuidelijke rand rond Brussel de bus nemen, maken voortaan kans om op één van de 65 nieuwste bussen van De Lijn te zitten. Grootste nieuwigheid zijn de zetels uit bruin recuperatieleder.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Asse legt 1,2 miljoen euro op tafel voor leegstaande winkel

De gemeente Asse heeft de oude AVEVE-winkel langs de Assesteenweg aangekocht. Het betaalt 1,2 miljoen euro voor de gebouwen, die sinds begin dit jaar leeg staan. Dat staat in Het Laatste Nieuws.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Parking Hopmarkt Asse wordt groener

De herinrichtingswerken aan de Hopmarkt in Asse zijn sinds gisteren hervat. De meest gebruikte parking van Asse wordt verfraaid maar verliest wel 5 van de 147 parkeerplaatsen. 

Nieuws

Cocktail: zo vader, zo zoon, zo jobstudent

Op woensdag serveren we in Cocktail een reportage over een originele vakantiejob. Vandaag trekken we naar Asse, waar René bij zijn vader in de steenkapperij werkt.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.