Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beersel

Nieuws

Restauratie kasteel in provinciedomein Huizingen

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Nieuws

Drugtrafiek ontmanteld in Zennevallei

De lokale politiezones van de Zennevallei en Dilbeek hebben samen met het parket een drugtrafiek ontmanteld. Bij een huiszoeking in Halle werden drie verdachten opgepakt.

Nieuws

Halle en Beersel krijgen ‘kindvriendelijk'-label

Halle en Beersel mogen zich de komende zes jaar ‘kindvriendelijk’ noemen. Ze krijgen het label omdat ze een beleid uitstippelen op maat van kinderen en jongeren.

Nieuws

Beerselse jongeren filmen hun fietstraject

De gemeente Beersel wil graag weten welke fietsroutes populair zijn bij jongeren en welke obstakels ze op hun weg tegenkomen. Bedoeling is om samen met hen te werken aan een fietsvriendelijk Beersel.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

Minder misdrijven in Zennevallei

Het totale aantal misdrijven in de politiezone Zennevallei (Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw)is in 2017 gedaald tegenover het jaar voordien: van 6.012 naar 5.536. Enkel voor drugs-en verkeersdelicten werd wèl een stijging genoteerd.

Nieuws

Tervuren focusgemeente Gordelfestival

Tervuren wordt focusgemeente van het zesde Gordelfestival op zondag 2 september. Dit jaar staan een paar nieuwigheden op het programma. Zo kunnen wielertoeristen in 8 professionele wielerpelotons de 100 kilometer rond Brussel rijden, inclusief een passage door de Plantentuin van Meise en lopers...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.