Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beersel

Nieuws

Verboden wapendracht en drugsbezit bij controleactie stations

Nieuws

Minister Weyts aan beterhand nadat hij weer onwel werd in parlement

Nieuws
UPDATE

Kamperende ouders aan scholen in Alsemberg en Halle

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

De buxusrupsen zijn weer in het land en in de regio...Die rupsen hebben het gemunt op de buxussen in onze tuinen. Een ware plaag, maar dankzij een paar goede tips kan je veel kwaad voorkomen.

Nieuws

Trucker die bejaarde vrouw aanreed op parking Delhaize vraagt vrijspraak

De trucker die vorig jaar een bejaarde dame dodelijk aanreed op de parking van het Delhaize-warenhuis in Alsemberg, vraag de vrijspraak aan. De man beweert dat hij het slachtoffer nooit heeft gezien. 

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

De buxusmot heeft opnieuw ook onze contreien bereikt. Het weinig geliefde beestje vreet de buxussen kaal. Controleren en ingrijpen indien nodig is de boodschap.

Nieuws

Internationale Young Dancers Competition: 'ontmoetingsplek tussen dansers'

In vormingscentrum Destelheide in Dworp bij Beersel werd dit weekend gedanst. Dat had alles te maken met de internationale danswedstrijd die Dansschool Ballerino uit Lembeek er organiseerde. Meer dan vijfhonderd dansers uit binnen- en buitenland pakten uit met hun beste dansmoves om de jury te...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Vandaag zwaaien 509 erfgoedinstellingen de deuren open voor de jaarlijkse Erfgoeddag, samen goed voor meer dan zevenhonderd activiteiten. Ook in onze regio kan je vandaag in musea, oude gebouwen en bibliotheken terecht voor de Erfgoeddag.

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...