Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beersel

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Sport

Jonathan Sacoor: “Ongelofelijk trots”

Beersel is sinds gisteren een Europese kampioen rijker. Jonathan Sacoor heeft samen met de broers Borlée de 4x400 meter gewonnen op het EK in Berlijn. “Ik ben ongelofelijk trots dat ik van dit team deel mag uitmaken,” zegt Sacoor.

Sport

Goud! Tornado Sacoor imponeert met Borlées op 4x400 meter

Jonathan Sacoor heeft samen met de broers Borlée goud behaald op de 4x400 meter op het EK atletiek in Berlijn. Het 18-jarige supertalent uit Beersel liep een bijzonder slimme 400 meter, verkleinde de kloof op leider Spanje, en legde zo mee de basis voor een gouden plak.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Sport

Beerselse Tornado Sacoor vlot naar finale

Op het EK Atletiek in Berlijn heeft Jonathan Sacoor uit Beersel zich met de Belgians Tornados, het 4x400m team, vlot geplaatst voor de finales. De Belgen eindigden in de halve finale als eerste in hun reeks.

Nieuws

Groen dan toch solo in Beersel

Groen trekt in Beersel dan toch niet in kartel met sp.a naar de kiezer op 14 oktober. Begin dit jaar kondigde de partij nochtans aan dat ze opnieuw de krachten zou bundelen met de socialisten.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.