Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bever

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Kamerleden N-VA stellen voor om faciliteiten in Bever af te schaffen

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Bever krijgt een nieuwe polyvalente zaal

In Bever starten in mei de werken voor de bouw van een nieuwe polyvalente zaal. In september vorig jaar verbrak het gemeentebestuur de samenwerking met intercommunale Haviland voor de bouw van de zaal. Nu is een volledig nieuw dossier opgesteld.

Nieuws

Gemeente Beersel opent rouwregister naar aanleiding van familiedrama

Het gemeentebestuur van Beersel opent een rouwregister na het familiedrama in deelgemeente Dworp. Daarbij werden een moeder en haar drie kinderen vermoedelijk om het leven gebracht door de ex-man.   

Nieuws

Tewerkstelling horeca Vlaams-Brabant fors gestegen

Het aantal zelfstandigen en loontrekkenden in de Vlaams-Brabantse horeca is sinds 2010 met 13 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen die Toerisme Vlaams-Brabant analyseerde.

Nieuws

Studie over windmolens in Pajottenland en Zennevallei

De provincie laat in negen gemeenten in het Pajottenland en de Zennevallei een landschapsstudie uitvoeren om na te gaan hoe projecten op vlak van hernieuwbare energie kunnen ingepast worden in het landschap. Daarbij wordt vanzelfsprekend in de eerste plaats gedacht aan windturbines.

Nieuws

Kookduo’s stomen zich klaar voor REGIOKOK-wedstrijd

De kookduo’s die dit jaar deelnemen aan de REGIOKOK-wedstrijd van RINGtv hebben elkaar vandaag voor het eerst ontmoet. Dat gebeurde in de kookarena van de wedstrijd bij Electrolux in Evere.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Voortaan betalen voor stationsparking Ternat

Wie wil parkeren aan het station van Ternat moet daar sinds vandaag voor betalen. Ook de inwoners van Ternat kunnen er niet meer gratis parkeren.