Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cocktail

Een hele zomer lang is RINGtv jouw zonnebril op de regio. Elke dag verrassen we jullie met zonnige reportages en leuke uittips! 

Op kamp in de Rand!

Nieuws

Kamp voor kinderen met autisme in Overijse

In Overijse nemen 20 kinderen van 10 tot 18 jaar deel aan kamp De Hagaard. Speciaal aan dat kamp is dat het specifiek bedoeld is voor jongeren met autisme.

Op Kamp in de Rand

Nederlands leren en zich amuseren op taalstage

In onze reeks ‘Op Kamp in de Rand’ belanden we vandaag in het landelijke Dworp bij Beersel. Daar volgen 60 Franstalige jongeren een taalstage om hun Nederlands bij te schaven.

Op kamp in de Rand

Op kamp met Chiro Hoeilaart

Elke dinsdag trekken we 'Op kamp in de Rand'. Al doen we het deze keer een klein beetje anders. We trekken we niet naar een kampplaats in de regio, maar bezoeken de Chiro van Hoeilart tijdens hun zomerkamp in Tielt-Winge.

Op kamp in de Rand

Nieuwe reeks op RINGtv: Op kamp in de Rand

RINGtv start vanavond met een nieuwe reeks: Op kamp in de Rand. Want heel wat jeugdbewegingen vertoeven ook deze zomer op kamp in onze regio. De KLJ uit Bazel bijt de spits af. Zij dollen en ravotten in de scoutslokalen in Sint-Genesius-Rode.

Jobstudenten klussen bij in de regio!

Nieuws

Cocktail: zo vader, zo zoon, zo jobstudent

Op woensdag serveren we in Cocktail een reportage over een originele vakantiejob. Vandaag trekken we naar Asse, waar René bij zijn vader in de steenkapperij werkt.

Tussen Pot en pint

Nieuws

Tussen Pot en Pint: Bob Savenberg op de lijst van Open VLD in Dilbeek

In ons zomermagazine Cocktail blikken we een hele zomer lang vooruit naar de verkiezingen. Iedere donderdag kan u kijken naar ‘Tussen pot en pint’, een zomerreeks waarin nieuwe kandidaten in de politiek praten over zichzelf, hun ambities en verwachtingen.

Tips voor het Gordelfestival 2018

Nieuws

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.