Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

Nieuws

Werken spitsstrook tussen Groot-Bijgaarden en Affligem starten volgend jaar

Sport

Dilbekenaar Vercauteren nieuwe coach van Cercle Brugge

Nieuws

Politie Dilbeek zet opnieuw trouwstoet aan de kant

Nieuws

(Bijna) 95-jarige uit Dilbeek geniet met volle teugen van parachutesprong

Karel Tilley uit Dilbeek wordt binnenkort 95 jaar. Die respectable leeftijd weerhoudt de Dilbekenaar er niet van om af en toe nog eens een leuk verzetje te hebben. Dit weekend waagde hij zich, voor de derde keer, aan een parachutesprong...

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Politie klist valsmunters in Dilbeek

De lokale politie heeft gisterennamiddag twee mannen opgepakt die vals geld op zak hadden. Eén van hen probeerde zijn slag te slaan bij krantenwinkel Publi-Center in Groot-Bijgaarden.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.