Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Dames van Volley Schepdaal winnen in Beker met 3-2

Nieuws
NIEUWSneuzen

Concert ten voordele van Kinderkankerfonds in Sint-Martens-Bodegem

Nieuws

Vlaams-Brabant ruimt waterlopen in Zennebekken

De provincie Vlaams-Brabant gaat vanaf 1 maart grondige ruimingswerken uitvoeren in het Zennebekken. De werken zullen plaatsvinden in Beersel, Dilbeek, Grimbergen, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Wemmel en Zemst.

Nieuws

Dilbeek: comité Spanjebergstraat boos na beslissing gemeenteraad

Er zullen op termijn minder bussen van De Lijn door de Spanjebergstraat in het centrum van Dilbeek rijden. Dat werd beslist op de gemeenteraad. Het straatcomité Spanjeberg, dat eigenlijk pleitte voor een afschaffing van de geplande busbaan in de straat, blijft ontevreden achter.

 

Nieuws

Bart Nevens: “Schauvliege goochelt met cijfers over toegankelijk groen in Vlaamse Rand”

Gegoochel met cijfers, zo omschrijft Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Nevens van N-VA de pogingen van Vlaamse minister van Milieu Joke Schauvliege om deze regeerperiode 1000 hectare bijkomend toegankelijk groen te creëren in de Vlaamse Rand. Volgens hem komt er amper toegankelijk groene ruimte...

Nieuws

Luc Deleu (Dilbeek): “Eigen rechtbank voor Halle-Vilvoorde is niet de oplossing voor het probleem”

In onze regio gaan steeds meer stemmen op voor een eigen rechtbank voor Halle-Vilvoorde. Maar volgens Dilbeeks Open VLD-fractieleider Luc Deleu is een eigen rechtbank niet de oplossing voor het probleem. Het voorstel van N-VA op lokaal niveau lijkt hem pure 'stoerdoenerij' omdat de communautaire...

Nieuws

Maandelijke lachsessies in Dilbeek

Dinsdagavond vond in het Dilbeekse Regina Caelilyceum de maandelijkse lachsessie plaats. De lachsessies worden al sinds enkele jaren georganiseerd door lachanimatoren Jean Vandersmissen en Marie-Louise Deschepper van de plaatselijke lachclub.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.