Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

Nieuws

Woning brandt uit in Dilbeek

Nieuws
Cocktail

Dilbeeks balkancollectief Borokov op Pukkelpop

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Sport

Jürgen Roelandts in Spaanse loondienst

Jürgen Roelandts uit Sint-Martens-Bodegem rijdt volgend jaar in Spaanse loondienst. De Bodegemnaar maakt de overstap van BMC naar Movistar. Dat heeft het team zelf zopas bekendgemaakt. 

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Op zondag 2 september staat de zesde editie van het Gordelfestival op het programma. Vzw De Rand coördineert het festival en hoopt op een even groot succes als vorig jaar. 

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Reizigers die in het Pajottenland of de zuidelijke rand rond Brussel de bus nemen, maken voortaan kans om op één van de 65 nieuwste bussen van De Lijn te zitten. Grootste nieuwigheid zijn de zetels uit bruin recuperatieleder.

Nieuws

Jambon vraagt samenwerking met gemeenten rond transmigranten

Nadat vorige week bleek dat er opnieuw meer transmigranten zijn op de snelwegparking in Groot-Bijgaarden en op andere parkings in ons land, roept minister van Binnenlandse Zaken Jambon alle burgemeesters op om samen te werken met de federale regering.

 
Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

BIN-netwerken doen aantal inbraken dalen

De gemeente Dilbeek telt intussen vijf Buurt Informatie Netwerken of BIN’s. En dat werpt z’n vruchten af. Het aantal inbraken in de BIN-wijken daalt.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.