Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

Nieuws

Vrachtwagen verspert Ijsbergstraat in Dilbeek

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

Dilbeek heeft toekomstplan klaar voor Keperenberg & Caerenbergveld

Na een uitgebreid participatietraject van 2 jaar is het Masterplan voor de sites Keperenberg en Caerenbergveld klaar. Het plan wil van beide sites multifunctionele en duurzame ontmoetingsruimtes maken voor de huidige en volgende generaties. Zowel in Schepdaal als in Itterbeek wil het bestuur op...

Nieuws

Dilbeekse senioren voelen zich benadeeld

Een groep Dilbeekse senioren rond de79-jarige Roger Van Cutsem is ontstemd over de eindejaarsactie van de lokale handelaars, zo meldt HLN. Deelnemen aan de actie kan immers enkel nog langs digitale weg.