Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

Sport

Al 115 inschrijvingen nog voor padelvelden er waren en sport blijft aan populariteit winnen

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Sport

Bouwt Anderlecht nieuw stadion op grens met Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw?

Anderlechtvoorzitter Marc Coucke wil een nieuw stadion bouwen in Neerpede, naast de oefenterreinen van de club. Dat heeft hij gezegd in een reportage van ‘Pano’, die morgen op één wordt uitgezonden. Het mogelijke nieuwe stadion zou op enkele honderden meters van de grens met Dilbeek en...

Nieuws

Twee gewonden bij ongeval in Dilbeek

Op de Baron de Vironlaan in Dilbeek raakten zondagavond drie voertuigen betrokken bij een verkeersongeval.

Sport

Leerrijke stage 'Sport je slim' in Groot-Bijgaarden

'Sport je slim'. Dat is de naam van een leuke sportstage die plaatshad tijdens de tweede week van de paasvakantie in Groot-Bijgaarden. Daar konden jongeren tussen 11 en 15 jaar zich 'slim sporten'. Lessen studiemethode werden afgewisseld met sportactiviteiten, een ideale combinatie. 

Nieuws

Auto ramt betonnen verlichtingspaal op grens Itterbeek en Vlezenbeek

Op de Lenniksebaan, op de grens van de Dilbeekse gemeente Itterbeek en de Leeuwse gemeente Vlezenbeek, gebeurde zaterdagmiddag een spectaculair verkeersongeval. Daarbij ramde een auto een betonnen verlichtingspaal.

Nieuws

Bloedinzameling loopt niet van een leien dakje

De bloedinzameling van het Rode Kruis verliep maandagavond in Sint-Martens-Bodegem een pak minder vlot dan gewoonlijk. Reden was een 'testfase' die opgelegd was door Rode Kruis Vlaanderen. "Wij wensen ons uitdrukkelijk te verontschuldigen bij de mensen die lang moesten wachten", klinkt het.
 

Nieuws

Politie onderzoekt poging tot moord in Schepdaal

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke moordpoging in Schepdaal. Een 43-jarige vrouw wordt in verdenking gesteld van opzettelijke brandstichting in haar woning met het vermoeden van menselijke aanwezigheid en het toedienen van slagen en verwondingen aan haar partner en haar...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.