Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Drogenbos

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Geen regenboogvlag in Drogenbos en Kraainem

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Vandaag zwaaien 509 erfgoedinstellingen de deuren open voor de jaarlijkse Erfgoeddag, samen goed voor meer dan zevenhonderd activiteiten. Ook in onze regio kan je vandaag in musea, oude gebouwen en bibliotheken terecht voor de Erfgoeddag.

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Provincie wil meer inwoners van de Vlaamse Rand op de fiets krijgen

De provincie Vlaams-Brabant geeft subsidies aan acht gemeenten in de Vlaamse Rand om vernieuwende fietsprojecten op poten te zetten. De provincie wil dat er meer gefietst wordt in de Vlaamse Rand.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Verkeerd dichtgeknoopte vuilniszakken blijven voortaan staan

Vuilniszakken die zodanig volgepropt zijn dat je ze niet meer behoorlijk kan sluiten, zijn een gesel voor de ophalers. Intercommunale Intradura, verantwoordelijk voor de afvalophaling in 19 gemeenten van onze regio, laat vanaf volgende week overvolle en slecht dichtgemaakte zakken staan. De...