Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Drogenbos

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Faciliteitengemeenten werken samen rond gezondheid

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Milde straf voor 85-jarige man die 72-jarige vrouw doodreed

Een 85-jarige man die in de zomer van 2016 een 72-jarige vrouw doodreed op de parking van het Carrefour-warenhuis in Drogenbos, kreeg een celstraf van 3 maand, volledig met uitstel, een geldboete van 600 euro en 3 maanden rijverbod.

Nieuws

Vzw de Rand roept Vlamingen in faciliteitengemeenten op tot alertheid

Hubert Lyben, voorzitter van de Rand, heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vzw in Wezembeek-Oppem, de Vlaamse gemeenteraadsleden en verenigingen in de zes faciliteitengemeenten opgeroepen om er de evolutie van de ondersteuning aan Nederlandstalige verenigingen en clubs op vlak...

Nieuws

Alle Carrefour-supermarkten weer open

Vandaag zullen naar verwachting alle Carrefour-supermarkten weer open zijn. Dat meldt de directie van het bedrijf. De voorbije dagen hielden onder meer de supermarkten in Drogenbos en Kraainem de deuren dicht uit protest tegen de herstructurering.

Nieuws

Mobiliteit blijft grootste uitdaging in Vlaamse Rand

Mobiliteit blijft de grootste uitdaging in Halle-Vilvoorde, dat blijkt uit een studie van BRIO in samenwerking met documentatiecentrum Vlaamse Rand. De studie ging ook na hoe het zit met het Randgevoel, het samenhorigheidsgevoel zeg maar tussen alle gemeenten in de Vlaamse Rand. Maar daar is...

Nieuws

Carrefour-winkels Drogenbos en Kraainem dicht uit protest

Ook vandaag zijn er een aantal Carrefour-supermarkten die de deuren gesloten houden uit protest tegen de herstructurering. In onze regio is dat het geval in Kraainem en Drogenbos.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.