Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Wemmel lanceert W-pas

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws

Transportbedrijf Vanderhasselt en Accent organiseren succesvolle jobdag in Ternat

Nieuws

Voor 2019 geen structurele oplossing voor geluidshinder luchthaven

Voor 2019 zal er geen structurele oplossing komen voor de problemen rond de geluidshinder op Brussels Airport. Dat zegt minister van Mobiliteit François Bellot (MR) in een interview met de krant l'Echo.

Nieuws

Belgocontrol gaat opleiding luchtverkeersleider geven op eigen site

De top van luchtverkeersleider Belgocontrol uit Steenokkerzeel heeft donderdag met Entry Point North de intentie ondertekend tot oprichting van de joint venture ENPB. Die zal vanaf de zomer van 2018 op de site in Steenokkerzeel opleidingen organiseren voor de eigen luchtverkeersleiders en ander...

Nieuws

INCOVO waarschuwt voor valse afvalzakken

Intercommulane INCOVO laat weten dat er valse afvalzakken in omloop zijn. Zonder het te weten hebben inwoners van Meise, Machelen, Londerzeel, Vilvoorde en Zemst zo'n zakken gekocht. Op de bewuste zakken staat een verkeerde code gedrukt (zie foto).

Nieuws

Gemeentebestuur Zaventem vraagt hinderpremie voor handelaars Woluwe

In Zaventem pleit CD&V schepen Bart Dewandeleer er voor om de handelaars uit Sint-Stevens-Woluwe een Vlaamse hinderpremie van 2.000 euro te geven.

Nieuws

Betonblokken centrum Grimbergen verdwijnen

In Grimbergen komt er een wijziging aan de verkeerssituatie in het centrum. Die komt er na klachten van lokale handelaars over de onbereikbaarheid van hun handelszaken.

Nieuws

Voka: Amper kwart ondernemers tevreden over gemeente waar ze gevestigd zijn

Amper een kwart van de ondernemers is tevreden over de gemeente waar ze gevestigd zijn. Daarmee doet Hale-Vilvoorde veel slechter dan het Vlaams gemiddelde. Dat blijkt uit cijfers van Voka.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.