Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

250 extra banen op Brussels Airport door komst twee vrachtmaatschappijen

Nieuws

WDP uit Wolvertem is ‘Onderneming van 2017’

Nieuws

Nacht van de Duisternis in verschillende gemeenten

Nieuws

Test je kennis van de Belgische landbouw

In Zemst kan je vandaag en morgen je kennis testen van de moderne Belgische landbouw. Op de parking van de Carrefour staat een container van de grote Brusselse landbouwbeurs Agribex. Uit een onderzoek van Agribex blijkt dat de overgrote meerderheid van de Belgen de boer wel veel vertrouwen...

Nieuws

Koning Filip bezoekt luchthaven Zaventem

Koning Filip bracht vandaag een bezoek aan de luchthaven van Zaventem. Hij werd er rondgeleid in de gedigitaliseerde bagagezaal, in het Airport Operation Center en in de Sky Hall, de voormalige vertrekhal uit 1958. 

Nieuws

Luchthaven Zaventem wil grootste vliegtuig ter wereld ontvangen

Brussels Airport wil het grootste passagiersvliegtuig, de A380, van de wereld kunnen ontvangen. Daarvoor is het op dit moment de nodige voorbereidingen aan het treffen zoals de aanleg van de dubbele loopbruggen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Sport

Grimbergen start met openbaar onderzoek Eurostadion

Nu de omgevingsvergunning voor de bouw van het Eurostadion ontvankelijk en volledig is verklaard, start de gemeente Grimbergen donderdag met het openbaar onderzoek.

Nieuws

Grondwitloofseizoen gaat van start

Gisteren is in Nederokkerzeel, deelgemeente van Kampenhout, officieel de start gegeven van het grondwitloofseizoen. De typisch Vlaamse seizoensgroente is weer van september tot eind mei te verkrijgen.

 

 

 

 

Nieuws

Handelaars in Londerzeel, Kapelle-o/d-Bos en Meise leveren aan huis

Kleinere handelaars hebben het niet gemakkelijk om te concurreren met de supermarktketens, zeker als het gaat om leveringen aan huis. Maar in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en Meise hebben ze daar iets op gevonden.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.