Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

VOKA stelt eisenpakket voor verkiezingen op

Nieuws

Oud-gemeentehuis Vlezenbeek wordt congrescentrum

Nieuws

Lidl mag (nog) niet uitbreiden in Sint-Genesius-Rode

Nieuws

Groen licht voor nieuwe Westland Shopping

Het nieuwe Westland Shoppingcenter in Anderlecht op de grens met Dilbeek is een stapje dichterbij. De plannen voor de uitbreiding en vernieuwing van Westland hebben een positief advies gekregen van de overlegcommissie. Dat schrijft La Libre Belgique.

Nieuws

Tot 35 banen geschrapt bij Carrefours in Strombeek en Drogenbos

Supermarktketen schrapt 950 banen in de plaats van de eerder aangekondigde 1.233. Dat blijkt uit het sociaal overleg tussen de directie van de keten en de vakbonden. In onze regio verdwijnen er bij de vestigingen in Strombeek en Drogenbos 30 à 35 banen.

Nieuws

KAAI17: de nieuwe thuis voor meer dan 20 ondernemers

Ruim twee jaar na de start van de werkzaamheden kan het nieuwe bedrijvenpark KAAI17 aan de Felix Roggemanskaai meer dan twintig ondernemers een nieuwe thuis geven. De site, vroeger het eigendom van RAP, is een voorbeeld van hoe onbenutte ruimte optimaal hergebruikt kan worden.

Nieuws

Noordrand woedend op Franstalige pers over vliegroutes

De burgemeesters van Wemmel, Meise, Grimbergen, Vilvoorde en Machelen zijn niet te spreken over de berichtgeving in de Franstalige kranten na een vonnis van een rechter om de vliegroutes te hertekenen. Volgens Wemmels burgemeester Vansteenkiste gaan sommige kranten echt heel ver.

Nieuws

Hinder op luchthaven door stiptheidsacties

Op de luchthaven van Zaventem was er vanmorgen hinder als gevolg van stiptheidsacties van de douanediensten. De acties startten om 8 u en het was de bedoeling dat gelande passagiers extra werden gecontroleerd. Dat leidde tot langere wachttijden dan gewoonlijk. 

Nieuws

Piloten Brussels Airlines stemmen over nieuw voorstel

Bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines stemmen de piloten binnenkort over een nieuw voorstel. Dat voorstel werd gisteren overeengekomen tussen vakbonden en directie na een marathonvergadering.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.