Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Stakingsdreiging Brussels Airlines van de baan

Nieuws

Gemeenten roepen boeren op om schade op te meten

Nieuws

Vilvoorde krijgt grootste onderwaterfilmstudio van Europa

Nieuws

Werkloosheid in Halle-Vilvoorde blijft dalen

Halle-Vilvoorde telde vorige maand 16.520 niet-werkende werkzoekenden. Dat blijkt uit cijfers van VDAB. Dat is 9,2% minder dan dezelfde periode vorig jaar. De werkloosheid in onze regio zit al sinds 2014 in een dalende lijn en die blijft zich doorzetten. De werkzoekenden met een...

Nieuws

Personeel Ryanair legt opnieuw het werk neer

Het sociale conflict bij Ryanair is nog niet van de baan. Op 10 augustus legt het personeel in België opnieuw het werk neer. Ook in andere landen doen piloten mee aan de actie.

Nieuws

Congolese Boeings al meer dan een jaar geblokkeerd op Brussels Airport

Op Brussels Airport staat al meer dan een jaar twee vliegtuigen geblokkeerd van ECAir, de nationale vliegtuigmaatschappij van Congo. Die mogen niet weggehaald worden omdat ze verzegeld zijn door een deurwaarder.

Nieuws

Handelaars in Halle blikken tevreden terug op koopjesperiode

Mogelijk heb je vandaag nog een slag kunnen slaan in de winkelstraten. Op de laatste dag van de koopjesperiode maken de handelaars hun balans op. In Halle zijn de meeste handelaars alvast tevreden.

Nieuws

Heraanleg Dilbeekse winkelstraat gestart

Vandaag start de heraanleg van de Verheydenstraat, zeg maar de winkelstraat in het centrum van Dilbeek. Die zal minstens drie maanden duren. Tijdens de werken blijven de winkels wel bereikbaar.

Nieuws

Brussels Airport House al goed voor 336 luchthavenjobs

Het Brussels Aiport House, het werkgelegenheidsplatform op Brussels Airport, heeft vorig jaar 336 mensen aan een job op de luchthaven geholpen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Lieve Maes (N-VA) uit Zaventem heeft opgevraagd bij haar partijgenoot en minister van Werk Philippe...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.