Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Realdolmen uit Huizingen overgenomen door Franse groep

Nieuws

De Lijn op zoek naar 100 nieuwe chauffeurs

Nieuws

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse zien NEO-project op Heizel niet zitten

Nieuws

200 extra jobs op Brussels Airport door nieuwe hub DHL

Tien jaar nadat koerierbedrijf DHL zijn sorteercentrum of ‘hub’ uit Zaventem weghaalde, neemt het bedrijf vandaag een nieuwe ultramoderne hub in gebruik op de luchthaven. Het bedrijf heeft daarvoor 200 extra arbeidskrachten aangeworven.

Nieuws

Asse dient bezwaar in tegen bioscoopplannen in Ternat

Het gemeentebestuur van Asse heeft bezwaar ingediend tegen de plannen voor de bouw van een bioscoop in Ternat. Dat nieuws bevestigde burgemeester Koen Van Elsen (CD&V)  aan Persinfo.

Nieuws

LBC-hoofdafgevaardigde Vinçotte blijft ontslagen

Omdat gesprekken met de directie van Vinçotte in Vilvoorde over het ontslag van de LBC-hoofdafgevaardigde niets hebben opgeleverd, proberen de vakbonden nu via druk van externen zijn reïntegratie af te dwingen. Er werden hiertoe al contacten gelegd met de Federale Overheidsdienst...

Nieuws

Uitbreidingsplannen retailpark Ternat stuiten op njet van inwoners

In Ternat hebben de inwoners duidelijk 'nee' gezegd tegen de uitbreidingsplannen van Redevco voor het retailpark op de voormalige site van Ikea. Vooral het geplande bioscoopcomplex kon niet door de beugel. Dat bleek tijdens een infovergadering van bouwheer Redevco, gisterenavond in het...

Nieuws

Buurtbewoners protesteren tegen plannen uitbreiding The Leaf in Ternat

Ter hoogte vn de rotonde aan de Assesteenweg In Ternat hebben buurtbewoners een spandoek gehangen tegen de plannen van The Leaf. De bewoners gaan niet akkoord met de uitbreiding van dit retailpark op de oude site van Ikea. De buurt vreest onder andere ellenlange files.

Nieuws

Staat verloor 60 miljoen euro aan verkoop Brussels Airlines

De federale overheid verloor bij de verkoop van Brussels Airlines 60 miljoen euro. Dat staat te lezen in de krant La Libre Belgique.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.