Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Galmaarden

Nieuws

Bruegels FietsFeest breng je naar tal van lekkernijen

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

OCMW-voorzitter Deteye voorgedragen als nieuwe burgemeester Galmaarden

Nieuws

Even opfrissen? Brandweer vult geen zwembaden

Een duik in het zwembad om op te frissen op warme zomerdagen? Uitstekend. Maar mag de brandweer ook even uw geheugen opfrissen? Een zwembad, of een regenwaterput, vullen met water is gèèn taak van de brandweer. En, zoals wel vaker bij de intrede van de zomer, krijgt de brandweerzone...

Nieuws

Pierre Deneyer licht zijn ontslag toe

Pierre Deneyer heeft vanmiddag uitleg gegeven bij zijn eerder aangekondigde beslissing om op te stappen als burgemeester van Galmaarden. Volgens Deneyer ligt onvrede met zijn eigen partijleden aan de basis van zijn besluit. 

Nieuws

Dijk tegen wateroverlast in Galmaarden

In Galmaarden is de Vlaamse Milieumaatschappij begonnen met de bouw van een dijk. Die moet het centrum van de gemeente beschermen tegen wateroverlast afkomstig van de Markrivier. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

RINGtv en RandKrant gaan nauwer samenwerken. Voortaan kan je op de website van RINGtv doorklikken naar de digitale RandKrant en omgekeerd vinden de lezers van Randkrant makkelijk de weg naar de online pagina's van RINGtv. Beide media hebben heel wat raakpunten en het delen en uitwisselen van...

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.