Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Galmaarden

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Sport

Ward Depelseneer (18) uit Vollezele is Belgisch kampioen judo

Nieuws

Oetingse herder verwacht honderdste lammetje dit jaar

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Het Pajottenland beschikt over de helft minder bos dan het Vlaams gemiddelde, dat blijkt uit de recente bebossingscijfers. Streekpartij Groen Pajottenland stelde daarom een nieuw bosplan voor. Doel is om in de toekomst de bossen in het Pajottenland met een vijfde uit te breiden.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Muziekvereniging Amicato organiseert 9de Valentijnconcert

De muziekvereniging Amicato uit Tollembeek organiseerde vorig weekend voor de negende keer op rij een Valentijnconcert, in het Baljuwhuis in Galmaarden. Dit jaar werd het concert voor het eerst zowel zaterdag als zondag gespeeld.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Geld en extra krachten voor arbeidszorg in onze regio

De provincie Vlaams-Brabant geeft dit jaar 353.333 euro subsidies aan 27 arbeiddszorginitiatieven in onder andere Galmaarden, Grimbergen, Lennik, Roosdaal en Vilvoorde. Hierdoor kunnen minimaal 107 medewerkers aan de slag op een arbeidszorgplaats.

Nieuws

Wordt nieuwe Erasmusrotonde kleiner?

Al enkele jaren zoekt Brussel naar maatregelen voor een betere doorstroming van de Erasmusrotonde in Anderlecht, op de grens met Vlezenbeek. Volgens de huidige plannen wordt die rotonde kleiner en komt er een bypass. Dat blijkt uit een antwoord van Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts op...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.