Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Galmaarden

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Blauwalg op Mark in Tollembeek

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Reizigers die in het Pajottenland of de zuidelijke rand rond Brussel de bus nemen, maken voortaan kans om op één van de 65 nieuwste bussen van De Lijn te zitten. Grootste nieuwigheid zijn de zetels uit bruin recuperatieleder.

Nieuws

Survive the Castle Run in Vollezele

Het mooie kasteel van Steenhout in Vollezele (Galmaarden) was vorig weekend het decor van de eerste Survive the Castle Run. 200 sportievelingen trokken hun loopschoenen aan voor een tocht door het glooiende landschap.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Deneyer blijft dan toch burgemeester in Galmaarden

Verrassing in Galmaarden. Pierre Deneyer blijft dan toch tot het einde van het jaar burgemeester van de Pajotse gemeente.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.