Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Gooik

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Sport

Kester-Gooik schrijft mooi voetbalverhaal in het Pajottenland

Sport

Ward Depelseneer (18) uit Vollezele is Belgisch kampioen judo

Sport

Gemeente Gooik en KV Kester-Gooik bouwen samen nieuwe voetbalsite

De gemeente Gooik en KV Kester-Gooik bouwen samen een nieuwe voetbalsite aan de Wolvenstraat in Strijland. Die site ligt in de schaduw van sporthal Koornmolen en de atletiekpiste en moet klaar zijn tegen de zomer van 2018. Naast een kunstgrasveld komt er een ruime parking voor 140 wagens en een...

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Het Pajottenland beschikt over de helft minder bos dan het Vlaams gemiddelde, dat blijkt uit de recente bebossingscijfers. Streekpartij Groen Pajottenland stelde daarom een nieuw bosplan voor. Doel is om in de toekomst de bossen in het Pajottenland met een vijfde uit te breiden.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Sport

Halle-Gooik wint topper van Hasselt met 8-1!

In de eerste nationale van het zaalvoetbal heeft leider Halle-Gooik de topper tegen het tweede geklasseerde Hasselt gewonnen met maar liefst 8-1. Voor de match waren in de sporthal van Halle 1000 supporters komen opdagen.

Sport

Wint Halle-Gooik met de vingers in de neus tegen Hasselt?

De sfeer zit goed bij Futsalploeg Halle-Gooik. Vanavond ontvangt de landskampioen Hasselt. De voorbije jaren was dat een moeilijke klus, nu lijken de Limburgers een hapklare brok voor de Pajotten.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.