Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen

Nieuws

CC Strombeek gaat in zee met Humbeekse start-up voor virtuele rondleiding

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Bijna 7000 extra fruitbomen en stukken haag geplant in Noordwest-Brabant

Tijdens de plantactie van Regionaal Landschap Groene Corridor zijn zaterdag bijna 7000 stuks streekeigen plantgoed geplant. De inwoners van Asse, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem en Zemst legden zo samen 2,3...

Nieuws

Grimbergse arts van Berlaer in de bres voor Iraanse VUB-collega

De Grimbergse spoedarts Gerlant van Berlaer roept de politici in België op om druk uit te oefenen op Iran. Het land veroordeelde z'n Iraanse collega en VUB-docent Ahmadreza Djalali ter dood. Nu blijkt dat de advocaat van Djalali geen beroep aantekende tegen het vonnis, ziet het er erg slecht uit...

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Minister Schauvliege schrapt buurtweg enkele uren voor beslissing van UEFA rond Eurostadion

Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) heeft donderdagmorgen de historische buurtweg afgeschaft die over parking C in Grimbergen loopt. Het is precies omdat die buurtweg niet geschrapt was dat het Eurostadion niet kon worden vergund...Het nieuws staat te lezen in de krant Het Nieuwsblad.