Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Talentendag voor keepers bij KSC Grimbergen

Nieuws

Vlaams-Brabant ruimt waterlopen in Zennebekken

Nieuws

Grimbergen wil parkeerfunctie met meerwaarde op Parking C

De gemeenteraad van Grimbergen stemde een motie waarin ze de Vlaamse regering vraagt om een Masterplan op te stellen voor Parking C in overleg met Grimbergen.

Nieuws

Volkssterrenwachten zetten de deuren open

Dit weekend, naar aanleiding van de Sterrenkijkdagen, kan je bij verschillende sterrenwachten en sterrenkundige clubs genieten van de allerbeste waarnemingsplekken. In onze regio is dat het geval bij Volkssterrenwacht Mira en bij Mercurius in Halle.

Nieuws

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse zien NEO-project op Heizel niet zitten

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse kanten zich tegen het NEO-winkelcentrum op de Heizelvlakte. Ze doen dat via bezwaarschriften en negatieve adviezen aan het Brussels Gewest.

Nieuws

Eddie Boelens trekt kieslijst Groen Grimbergen

De lokale afdeling van Groen in Grimbergen heeft de eerste acht namen en de twee lijstduwers aangeduid voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Huidig milieuschepen Eddie Boelens trekt de lijst.

Nieuws

2,5 jaar na de brand: chiro Humbeek viert nieuw onderkomen

Voor de chirojongens ‘Apollo 8’ van Humbeek, deelgemeente van Grimbergen, staat een belangrijk weekend voor de deur. 2,5 jaar na de brand die hun lokalen compleet verwoestte, kunnen ze zaterdag en zondag een groot openingsfeest op poten zetten voor de nieuwe chirolokalen.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.