Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen

Nieuws

Agentschap Natuur en Bos wil inspelen op jouw wensen

Nieuws

Het snelst ben je in Brussel met … de fiets

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Nieuws

Actiecomité Parking C breekt nieuwe vergunningsaanvraag Eurostadion volledig af

Vandaag is het openbaar onderzoek gestart voor de nieuwe vergunningsaanvraag voor het Eurostadion op parking C in Grimbergen. Nog tot 10 november kunnen de plannen van bouwheer Ghelamco opnieuw worden ingekeken op het gemeentehuis van Grimbergen. En die zijn lichtjes gewijzigd. Zo wil Ghelamco...

Sport

Hugo Broos stopt in 2019

Hugo Broos stopt in 2019, na de volgende Africa Cup, als trainer. Dat kondigt de 65-jarige Humbekenaar aan in zijn biografie 'Altijd weer winnen' die vandaag werd voorgesteld.

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Sport

Vito Simone is niet langer trainer van voetbalclub Grimbergen

Simone moet het gelag betalen voor de slechte competitiestart. Grimbergen staat op een teleurstellende 12de plaats in de derde amateurklasse A met 7 punten uit 6 wedstrijden.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.