Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen

Nieuws

Uitgebrande auto met opzet in brand gestoken

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Auto volledig uitgebrand aan CC Strombeek-Bever

Nieuws

Ghelamco wil met hulp van proffen Eurostadion nog redden

Ghelamco ontwikkelt met een aantal proffen onder leiding van mobiliteitsexpert Dirk Lauwers een draagvlakstudie voor het Eurostadion op parking C. Dat meldt de krant De Tijd.

Nieuws

Buurt start nieuwe beroepsprocedure tegen sociale woonwijk Grimbergen

In Grimbergen starten buurtbewoners een nieuwe beroepsprocedure tegen de plannen van de gemeente Grimbergen en sociale huisvestingsmaatschappij Providentia voor de bouw van 29 sociale woningen en 17 koopwoningen tussen de Speigelhofvoetweg en de 's Gravenmolenstraat.

Nieuws

Slechtvalken geboren in toten basiliek Grimbergen

Vannacjht zijn 2 slechtvalken geboren in een nest in de toren van de basiliek van Grimbergen. Sinds 2012 zien in die toren geregeld slechtvalken het levenslicht. 

Nieuws

Slechtvalken geboren in toren basiliek Grimbergen

Vannacht zijn 2 slechtvalken geboren in een nest in de toren van de basiliek van Grimbergen. Sinds 2012 zien in die toren geregeld slechtvalken het levenslicht. 

Nieuws

Man komt om het leven bij arbeidsongeval Caterpillar in Grimbergen

Bij Caterpillar in Grimbergen is gisteren een 43-jarige man om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. Dat meldt Het Nieuwsblad. De man was aan het laden en lossen toen hij plots tussen de oplegger en zijn cabine terechtkwam. Hij was op slag dood.

Nieuws

Grimbergen wil goedkopere huurwoningen

Grimbergen wil huurwoningen goedkoper maken. De gemeente vindt dat de huurprijs van een woning in de gemeente te hoog ligt, namelijk minstens 900 euro voor een gezin met 2 kinderen. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.