Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen

Nieuws

Philip Roosen trekt N-VA-lijst Grimbergen

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Slachtoffer ongeval Grimbergen was beloftevol handbiker

De 36-jarige man die gisteren om het leven kwam bij een ongeval in Grimbergen, was een beloftevol handbiker. De man was aan het trainen toen hij werd aangereden door een tractor.

Nieuws

Dodelijk ongeval met tractor en fietser op Brusselsesteenweg

De Brusselsesteenweg in Grimbergen is voorlopig afgesloten na een dodelijk ongeval met een tractor en een fietser, iets voor 10 uur. Toen de tractor wou afslaan, zou de bestuurder van het voertuig een fietser hebben aangereden. De zwakke weggebruiker is overleden.

Nieuws

Luminor en Eldorado voorlopig beschermd als monument

Volkscafé Luminor op de Grote Markt in Vilvoorde en café-danszaal Eldorado in Humbeek (Grimbergen) zijn voorlopig beschermd als monument. Zowel de gevel als het interieur zijn beschermd. Volgens bevoegd minister-president Geert Bourgeois is het uitzonderlijk dat het interieur van beide cafés zo...

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Sport

Voormalige dubbelpartner Van Uytvanck geschorst wegens omkoperij

De Chinese tennister Peng Shuai die vorig jaar Alison Van Uytvanck probeerde om te kopen, is zes maanden geschorst en moet een geldboete betalen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.