Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Nieuw album van Lembeekse band Fleddy Melculy scheert hoge toppen

Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Hals hyacintenfestival

Nieuws

Don Bosco Halle slaat handen in elkaar met Belgische Luchtmacht

Op 5 december vorig jaar landde de SInt met een helikopter van de luchtmacht in Don Bosco Halle. Dat gebeurde niet toevallig, het was om de samenwerking van Don Bosco met de Belgische Luchtmacht in de kijker te zetten. Leerlingen met een technische of beroepsachtergrond zijn gegeerd op de...

Nieuws

Rode Kruis zamelt bloed in in CC 't Vondel in Halle

Overal in Vlaanderen zamelt het Rode Kruis bloed in. Gisteren was dat ook het geval in Halle, waar iedereen die dat wilde tussen 15 en 20 u bloed kon komen geven in CC 't Vondel.

Nieuws
Nieuwsneuzen

Hallenaar wint meet and greet met steractrice Lauren Cohan

Thomas Van Hove uit Halle reist  op 26 september naar Stockholm af om zijn groot idool -actrice Lauren Cohan- te ontmoeten. Thomas won de ‘meet en greet’ in Amerika.  De jongeman woonde daar drie jaar.

Nieuws

Volkssterrenwachten zetten de deuren open

Dit weekend, naar aanleiding van de Sterrenkijkdagen, kan je bij verschillende sterrenwachten en sterrenkundige clubs genieten van de allerbeste waarnemingsplekken. In onze regio is dat het geval bij Volkssterrenwacht Mira en bij Mercurius in Halle.

Nieuws

GenZ: Technisch Atheneum Halle en de digitale klas

In de middelbare school elk uur een andere vakleerkracht over de vloer krijgen waar je 50 minuten lang moet naar luisteren, dat is niet het onderwijs van de toekomst. Daar zijn ze in het Technisch Atheneum van Halle alvast van overtuigd. Sinds september zijn ze gestart met GenZ. Een...

Nieuws

Grote kraan kantelt op bedrijfsterrein Nexans in Buizingen

Op een terrein van kabelproducent Nexans in Buizingen, deelgemeente van Halle, is vanmiddag een grote kraan met telescopische arm gekanteld. De kraanman is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.