Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle

Nieuws

Onderzoek naar mysterieuze gasgeur in Halle en Beersel

Nieuws

Halle past circulatieplan voor de wijk Sint-Rochus aan

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Voor 2019 zal er geen structurele oplossing komen voor de problemen rond de geluidshinder op Brussels Airport. Dat laat minister van Mobiliteit François Bellot weten in een interview met de Franstalige krant l'Echo. Bellot maakt de vergelijking met Schiphol waar het in het verleden ook meer dan...

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Sport

Sterke prestatie van Simon Debognies en Robin Hendrix op EK veldlopen in Slovakije

Simon Debognies uit Halle en Robin Hendrix uit Kappelle-Op-Den-Bos hebben knap gepresteerd op het EK veldlopen in Slovakije. Debognies werd bij de beloften zesde en Hendrix was negende. 

Sport

FP Halle-Gooik wint competitietopper tegen Antwerpen

FP Halle-Gooik blijft goed op dreef. Vrijdagavond won Halle-Gooik de thuismatch van Futsal Topsport Antwerpen. De eindscore werd 4-2.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België.