Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle

Nieuws

Duivelse sfeer in Halle....

Nieuws

Stenen oud station Halle verkocht voor 0 euro

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Drugtrafiek ontmanteld in Zennevallei

De lokale politiezones van de Zennevallei en Dilbeek hebben samen met het parket een drugtrafiek ontmanteld. Bij een huiszoeking in Halle werden drie verdachten opgepakt.

Nieuws

Halle en Beersel krijgen ‘kindvriendelijk'-label

Halle en Beersel mogen zich de komende zes jaar ‘kindvriendelijk’ noemen. Ze krijgen het label omdat ze een beleid uitstippelen op maat van kinderen en jongeren.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

KAAI17: de nieuwe thuis voor meer dan 20 ondernemers

Ruim twee jaar na de start van de werkzaamheden kan het nieuwe bedrijvenpark KAAI17 aan de Felix Roggemanskaai meer dan twintig ondernemers een nieuwe thuis geven. De site, vroeger het eigendom van RAP, is een voorbeeld van hoe onbenutte ruimte optimaal hergebruikt kan worden.

VlaamsBelangHalle
Nieuws

Vlaams Belang Halle heeft nieuwe lijsttrekker

Vlaams Belang Halle trekt op 14 oktober naar de stembus met een nieuw gezicht als lijsttrekker: Andre Gorgon. Uittredend gemeenteraadslid Dries Devillé komt niet meer op wegens verhuisplannen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.