Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle

Sport

Meer dan 200 duatleten aan de start in Halle

Nieuws

Herdenkingsbord voor verongelukte Corwin

Sport

2 Belgische records voor 80-plussers van Olympic Essenbeek Halle

Nieuws

Treinsurfer Halle: "Ik moest op tijd thuis zijn van mama"

De jongen die vrijdag in het station van Halle van de achterkant van een locomotief werd gehaald, verklaart dat hij aan treinsurfen deed om omdat hij op tijd thuis moest zijn van z’n moeder. De NMBS tilt zwaar aan de feiten.

Nieuws

Opnieuw treinen tussen Halle en ’s-Gravenbrakel

Het treinverkeer tussen Halle en ’s-Gravenbrakel is hersteld. Sinds gisterenmiddag was er geen verkeer mogelijk door problemen met de bovenleiding in Lembeek.

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Ook in Vlaams-Brabant zijn de droogtemaatregelen versoepeld. De auto wassen en het gazon en de tuin besproeien mag weer.

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Op zondag 2 september staat de zesde editie van het Gordelfestival op het programma. Vzw De Rand coördineert het festival en hoopt op een even groot succes als vorig jaar. 

Nieuws

Basiliekstraat Halle weer onder water

Na een hevige regenbui, was er gisterenavond opnieuw wateroverlast in de Basiliekstraat in Halle. Volgens burgemeester Pieters bleef de schade na de vele investeringen om waterellende te voorkomen, echter beperkt. Bij een drietal handelszaken liep water binnen, ook een kruispunt stond blank....

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.