Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle

Nieuws

Verboden wapendracht en drugsbezit bij controleactie stations

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Grote controleactie aan stations Zennevallei

Nieuws

Basiliek van Halle heeft haar 13 mirakelschilderijen terug

In de torenhal van de Sint-Martinusbasiliek van Halle zijn na een kwarteeuw afwezigheid 13  mirakelschilderijen opnieuw opgehangen. De taferelen beelden mirakels uit, mirakels waar Onze-Lieve-Vrouw van Halle de hand in zou hebben gehad. 

Nieuws

Vrouw die in moeras verdronk al dagen dood

De 72-jarige vrouw uit Halle (Lembeek) die voorbije zondag dood aangetroffen werd in een moerasgebied naast de E40 in Affligem, stierf vermoedelijk al midden vorige week. Haar auto kwam klem te zitten in het slijk en de bestuurster verdronk tijdens het zoeken naar een veilige plek. 

Nieuws

Vrouw verdrinkt in moeras

In Affligem is een oudere vrouw gisteren op een tragische manier om het leven gekomen. De vrouw uit Halle reed zich vast en verdronk in een moerasgebied.

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

De buxusmot heeft opnieuw ook onze contreien bereikt. Het weinig geliefde beestje vreet de buxussen kaal. Controleren en ingrijpen indien nodig is de boodschap.

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Vandaag zwaaien 509 erfgoedinstellingen de deuren open voor de jaarlijkse Erfgoeddag, samen goed voor meer dan zevenhonderd activiteiten. Ook in onze regio kan je vandaag in musea, oude gebouwen en bibliotheken terecht voor de Erfgoeddag.

Sport

Olympic Essenbeek Halle klaar voor 37ste Hyacinten-jogging

Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle organiseert morgen al voor de 37ste ker de Hyacinten-jogging. De hyacinten zijn net dit weekend op hun mooist en het wordt prachtig weer. Een beter scenario hadden de organisatoren niet kunnen bedenken.