Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Herne

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Zuivelbedrijf Olympia uit Herfelingen produceert eerste fairtrade boter van het land

Zuivelbedrijf Olympia uit Herfelingen, bij Herne, produceert samen met de coöperatieve FairCoop het eerste eerlijke boterproduct van het land. Daarvoor haalt het bij 180 Belgische producenten in een straal van 60 kilometer rondom Herfelingen melk op waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.

Nieuws

Verfrissende ijsjes voor Pajotse honden

De winterperiode is voor ijsventers een dode tijd. Maar die van de Pajotse Crèmekar uit Gooik hebben die tijd nuttig besteed. Ze ontwikkelden een nieuw ijsje … voor honden.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Verkeerd dichtgeknoopte vuilniszakken blijven voortaan staan

Vuilniszakken die zodanig volgepropt zijn dat je ze niet meer behoorlijk kan sluiten, zijn een gesel voor de ophalers. Intercommunale Intradura, verantwoordelijk voor de afvalophaling in 19 gemeenten van onze regio, laat vanaf volgende week overvolle en slecht dichtgemaakte zakken staan. De...