Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Herne

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Verdachte schietpartij Herne blijft aangehouden

De 29-jarige man uit Herne die afgelopen weekend in zijn woning het vuur opende op vijf mannen, blijft aangehouden. De Brusselse raadkamer bevestigde zopas zijn aanhouding. Hij blijft nog minstens een maand in de cel.

Nieuws
update

Schietpartij Herne: 'slachtoffer' blijkt dader

In Herne is vannacht een schietpartij geweest tijdens een overval in de Manhovestraat. Twee mensen raakten zwaargewond.

Nieuws

Wordt nieuwe Erasmusrotonde kleiner?

Al enkele jaren zoekt Brussel naar maatregelen voor een betere doorstroming van de Erasmusrotonde in Anderlecht, op de grens met Vlezenbeek. Volgens de huidige plannen wordt die rotonde kleiner en komt er een bypass. Dat blijkt uit een antwoord van Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts op...

Nieuws

100% Pajotse poëzie: Hernenaren schrijven gedichtenbundel

Gedichtendag ging ook in het Pajotse dorp Herne niet onopgemerkt voorbij. Op de poëzieavond van de cultuurraad kwam eregast minister Sven Gatz, samen met initiatiefnemer Maurits Van Liedekerke, de bundel ‘Poëzie van eigen pen’ voorstellen. Dat boek is voor het volle pond samengesteld uit poëzie...

Nieuws

Tewerkstelling horeca Vlaams-Brabant fors gestegen

Het aantal zelfstandigen en loontrekkenden in de Vlaams-Brabantse horeca is sinds 2010 met 13 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen die Toerisme Vlaams-Brabant analyseerde.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.