Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Herne

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Blauwalg op Mark in Tollembeek

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Reizigers die in het Pajottenland of de zuidelijke rand rond Brussel de bus nemen, maken voortaan kans om op één van de 65 nieuwste bussen van De Lijn te zitten. Grootste nieuwigheid zijn de zetels uit bruin recuperatieleder.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws

De Okkernoot koopt station Herne

De Okkernoot gaat dit najaar het station in Herne aankopen. De zorgaanbieder uit Vollezele, gespecialiseerd in personen met autisme, wil van het station een unieke ontmoetingsplaats maken voor personen met en zonder handicap.

Nieuws
Update

Onweer slaat ook in Halle-Vilvoorde toe

De weergoden hebben woord gehouden. Hevige onweersbuien zijn vannacht over de regio getrokken. Die hebben verkoeling gebracht, maar jammer genoeg ook hier en daar wat schade. Al lijkt die voor onze regio mee te vallen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.