Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Herne

Nieuws

Nieuwe politieke partij in Herne

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws

Morgen zwaar verstoord trein- en busverkeer door staking

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt dinsdag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn.

Nieuws

Zware verkeershinder voor pendelaars naar Brussel

Door de sluiting van het viaduct Herrmann-Debroux in Brussel staan er extra lange files richting hoofdstad. Vooral pendelaars die via de E411 de stad willen binnenrijden, krijgen af te rekenen met veel verkeershinder.

Nieuws

Herne spint tegen kanker

In Herne werd de spinning marathon van de vriendengroep de Rol-Mopsen opnieuw een groot succes. Zowat alle sessies waren volledig volzet. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. 

Nieuws

Gemeenten investeren minder ondanks verkiezingskoorts

De Vlaamse gemeenten investeren nog steeds voorzichtig. Ook ontbreekt de klassieke eindsprint aan investeringen net voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijkt uit data van de Vlaamse overheid, Belfius en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten waar de Tijd over schrijft.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.