Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hoeilaart

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Sport

Tim De Ceuster (18) uit Hoeilaart is toptalent lacrosse

De 18-jarige Tim De Ceuster uit Hoielaart ziet volgend jar zijn droom in vervulling gaan. Vanaf augustus speelt hij lacrosse voor de ploeg  van de universiteit Mount Olive in North Carolina. Een kanppe prestatie want het is iets wat geen enkele Belg en bijna geen enkele Europeaan hem heeft...

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

Milieuproject SilvaTerra in de bres voor Zoniënwoud

Milieuproject SilvaTerra, naar de Latijnse woorden voor ‘bos’ en ‘aarde’, verenigt een aantal gemeentebesturen en burgemeesters uit de regio rond het Zoniënwoud. De essentie van het initiatief: het versnipperde beukenwoud opnieuw verbinden.

 

Nieuws

Druivenstreek kleurt even Catalaans

Overijse en de hele Druivenstreek kleuren dezer dagen even Catalaans. Dat komt omdat meer dan 300 Catalanen er overnachten (en ook gaan eten) vooraleer ze donderdag in Brussel gaan betogen. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België.