Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hoeilaart

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

Vindt amateurspeurder uit Hoeilaart ontbrekend paneel Lam Gods?

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws
update

Leonardtunnel weer open voor verkeer

De Leonardtunnel is sinds kwart over drie weer open voor het verkeer. Experts van het Agentschap Wegen en Verkeer verwijderden er de hele dag stukken beton die mogelijk op de rijweg konden vallen. De tunnel ging gisterenavond dicht voor een geplande controle, waaruit blijkt dat er betonbrokken...

Nieuws

Leonardtunnel vermoedelijk hele dag dicht door betonschade

De Leonardtunnel, bij de Ring rond Brussel en het Zoniënwoud, blijft wellicht nog de hele dag afgesloten voor het verkeer. De tunnel ging vannacht dicht voor een periodieke controle, maar nadat er betonschade is vastgesteld, blijft de tunnel dicht voor bijkomend onderzoek.

Nieuws

VOC Malderen: “Neem geen reekalfjes mee”

Het vogelopvangcentrum van Malderen in Londerzeel doet een oproep. De laatste weken werden er verschillende reekalfjes binnengebracht die goedbedoeld maar onterecht uit hun natuurlijke habitat werden gehaald.

Nieuws

Leonardtunnel afgesloten voor inspectie

In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 juni en in de daaropvolgende nacht wordt de Leonardtunnel aan de Brusselse Ring in beide richtingen afgesloten. Dat is nodig voor de periodieke inspectie.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelse schepen Marcel Van Langenhove stopt met politiek

Schepen en voormalig burgemeester van Wemmel Marcel Van Langenhove (74, LB Wemmmel) stapt uit de politiek. Van Langenhove was meer dan dertig jaar politiek actief, maar zet na afloop van deze legislatuur een punt achter zijn politieke carrière. Van Langenhove was vooral bekend als Belgische topscheidsrechter.