Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Restauratie kasteel in provinciedomein Huizingen

Nieuws

Mobiel recyclagepark Incovo is groot succes

Nieuws

Eerstesteenlegging Levedale Merchtem

Schrijf je in voor het RINGtv-peloton tijdens het Gordelfestival

Nieuws

Even paniek door gaslek in Drogenbos

In Drogenbos was er vanmiddag even paniek toen bij werken een aardgasleiding werd geraakt. Gelukkig was de toestand snel onder controle. 

Nieuws

Pierre Deneyer licht zijn ontslag toe

Pierre Deneyer heeft vanmiddag uitleg gegeven bij zijn eerder aangekondigde beslissing om op te stappen als burgemeester van Galmaarden. Volgens Deneyer ligt onvrede met zijn eigen partijleden aan de basis van zijn besluit. 

Nieuws

Duivelse sfeer in Halle....

Ook in Halle werd gisteren massaal gesupporterd voor de Rode Duivels. In het centrum van de stad waren heel wat supporters present om de match op groot scherm bij te wonen.

Nieuws

Lennik in de ban van de Rode Duivels

Op verschillende plaatsen in de regio was de wedstrijd van de Rode Duivels gisterenavond te volgen op een groot scherm. Dat was ook het geval op het Marktplein in Lennik, waar vele honderden supporters present waren om onze nationale elf toe te juichen.

Nieuws

Stenen oud station Halle verkocht voor 0 euro

0 euro. Dat is het bedrag dat Tobias Vandenbosch 'betaalde' voor de blauwe stenen waarmee het voormalig station van Halle was opgetrokken. Eerder dit jaar organiseerde Halle een veiling voor de stenen. Er kwam maar één bod binnen, eentje van 0 euro...

Nieuws

Dijk tegen wateroverlast in Galmaarden

In Galmaarden is de Vlaamse Milieumaatschappij begonnen met de bouw van een dijk. Die moet het centrum van de gemeente beschermen tegen wateroverlast afkomstig van de Markrivier. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

Lees de Randkrant

Ontdek gratis het kanaal met de waterbus

Populairste onderwerpen

advertentie In Bange Tijden