Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Befaamde kankeronderzoeker zet schouders onder Kampenhoeve

Nieuws

Infano en De Poel Ternat werken samen

Nieuws
Cocktail

Dilbeeks balkancollectief Borokov op Pukkelpop

Cocktail, een hele zomer lang

Sport

Lennikse Feesten eren Jo Baetens

Tijdens Lennikse Feesten dit weekend blikt het Lenniks Archief met een openluchttentoonstelling terug op 30 jaar Lennikse volleybalgeschiedenis. Dat gebeurt naar aanleiding van het overlijden van Jo Baetens, 25 jaar geleden.

 
Nieuws

Opnieuw treinen tussen Halle en ’s-Gravenbrakel

Het treinverkeer tussen Halle en ’s-Gravenbrakel is hersteld. Sinds gisterenmiddag was er geen verkeer mogelijk door problemen met de bovenleiding in Lembeek.

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Ook in Vlaams-Brabant zijn de droogtemaatregelen versoepeld. De auto wassen en het gazon en de tuin besproeien mag weer.

Nieuws

Plantentuin heeft eerste blotenvoetenpad van Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant heeft z’n eerste blotevoetenpad. Het Verwonder-Je-Voeten-Pad ligt in de Plantentuin van Meise en staat garant voor ruim 1 kilometer wandelpret.

Sport

Sint-Pieters-Leeuw startplaats van etappe Binckbank Tour

Sint-Pieters-Leeuw was vandaag de startplaats van de vijfde rit van de Binckbank Tour, dat is een meerdaagse wielerronde door België en Nederland. Voor heel wat supporters was dat de ideale gelegenheid om hun favoriete renner te spotten. 

Nieuws

Kamp scouts Vilvoorde getroffen door noodweer

Het noodweer van vannacht heeft de OZO scouts van Vilvoorde parten gespeeld. De scouts verbleven in een deelgemeente van Durbuy, waar hun kamp door het noodweer werd getroffen. Gelukkig raakte niemand gewond. 

Lees de Randkrant

Ontdek gratis het kanaal met de waterbus

Populairste onderwerpen