Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

In je gemeente

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Talentendag voor keepers bij KSC Grimbergen

Nieuws

Nieuw album van Lembeekse band Fleddy Melculy scheert hoge toppen

advertentie nieuwsneuzen

Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Hals hyacintenfestival

Het Agentschap Natuur en Bos van de Vlaamse overheid is op zoek naar vrijwilligers voor het hyacintenfestival in het Hallerbos. Bedoeling is dat de vrijwilligers het bezoek van de massa kijklustigen in goede banen leiden.

Sport

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.

Nieuws

Het College organiseert project voor Dag van het Ondernemen

Vrijdag organiseerde Het College in Vilvoorde voor de tweede keer een project rond ondernemen. Daarbij kwamen de zesdejaars meer te weten over ondernemersschap. 

Nieuws

Dames van Volley Schepdaal winnen in Beker met 3-2

In het volleybal hebben de dames van Volley Schepdaal de eerste ronde van de halve finale van de Beker van Vlaams-Brabant gewonnen met 3-2. Ze haalden een achterstand van 1-2 in.

Nieuws

Compensatie voor omwonenden luchthaven bij mogelijke uitbreiding

Als de luchthaven van Zaventem op termijn effectief uitbreidt, dan komen er compensaties voor omwonenden van wie de waarde van hun huis daalt. Dat belooft CEO van Brussels Airport Arnaud Feist.

Nieuws

Vlaamse regering legt tracé sneltram langs A12 vast

De sneltram langs de A12 heeft z’n definitieve tracé gekregen. De Vlaamse regering heeft het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan daarvoor vastgelegd. Dat meldt VRT Nieuws.

 

Stem op jouw favoriet Regiokok-duo

Populairste onderwerpen