Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Politie WOKRA vat verdachten van afpersing jongeren

Nieuws

Kinderraadsleden Londerzeel doen kerstverlichting branden

Nieuws

Mars tegen opsluiten kinderen in 127 bis Steenokkerzeel

Nieuws

Milieuvriendelijke stadstuin Horteco Vilvoorde valt in de prijzen

De leerlingen van het zevende jaar Tuinaanleg en tuinonderhoud van het Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde hebben de ontwerpwedstrijd van Agribex voor een milieu- en onderhoudsvriendelijke stadstuin gewonnen. Daardoor krijgt de school nu gedurende 1 jaar 4 landbouwmachines in bruikleen,...

Nieuws

2,5 Miljoen extra voor zorginfrastructuur in Vlaams-Brabant

Het Vlaams parlement maakt 2,5 miljoen euro extra vrij om de zorg- en welzijnskloof te dichten. Daar vaart de provincie Vlaams-Brabant wel bij, zeggen de leden van de meerderheidspartijen die de betreffende tekst indienden. Onder hen de Vlaamse volksvertegenwoordigers Peter Van Rompuy (CD&V), ...

Nieuws

Sinterklaas landt met helikopter in Don Bosco Halle

De Sint is vanmiddag aangekomen in Halle. En hoe! Op de speelplaats landden de Sint en zijn gevolg met een...helikopter. Het is overigens niet de eerste keer dat de Sint in Don Bosco op een opvallende manier zijn opwachting maakt.

Nieuws

‘She bad’ wint Rockvonk 2017

She bad, een jonge rockband waarvan een deel van de leden uit Steenokkerzeel en Kampenhout komt, heeft dit weekend de muziekwedstrijd Rockvonk gewonnen. Het was de laatste keer dat de provincie Vlaams-Brabant het evenement organiseerde.

Nieuws

‘Nieuwe’ Vilvoordse basisschool De Doening is klaar

In Vilvoorde is de vernieuwde stedelijke basisschool De Doening klaar. De school kreeg een nieuwbouw en het oude gemeentehuis ernaast werd verbouwd.

Nieuws

Halle organiseert blokspot in De Kazerne

De examens staan voor de deur en dus organiseert de stad Halle weer een blokspot waar studenten in alle rust kunnen studeren.