Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Kleuterafdeling Centrumschool Londerzeel feestelijk geopend

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Nieuws

Idee Kids wil kinderen uit arme gezinnen mee op kamp

Nieuws

20.000 euro voor versterking 1001 Schakels Vilvoorde

Acht projecten krijgen Vlaamse subsidies om kwetsbare jongeren te versterken en polarisering en radicalisering op school tegen te gaan. Eén van die projecten is 1001 Schakels in Vilvoorde.

Nieuws

Defensie organiseert jobdag voor technici

Defensie is op zoek naar 450 technici. En omdat die almaar moeilijker te vinden zijn, organiseert het Belgisch leger donderdag een jobdag in de kazerne van Peutie in Vilvoorde.

Nieuws

Op zoek naar paaseitjes in Provinciedomein Huizingen

Tijdens het voorbije paasweekend was het op verschillende plaatsen paaseitjes zoeken. Zo ook in het Provinciedomein in Huizingen.

Nieuws

(W)armkracht organiseert geslaagd paasfeest voor minderbedeelden in Vilvoorde

(W)armkracht, dat is een vzw die in Vilvoorde en omgeving strijdt tegen armoede, organiseerde voor de zevende maal een geslaagde paaseierenzoektocht voor arme en minder bedeelde kinderen.

Nieuws

(W)armkracht organiseert paasfeest voor armen in Vilvoorde

(W)armkracht, de vzw die in Vilvoorde en omstreken vecht tegen armoede en uitsluiting, organsieerde gisteren een geslaagde, zevende paaseierenzoektocht.

Nieuws

Heilig Hart & College Halle breekt record borden afwassen

In Halle hebben de leerlingen van het Heilig Hart & College vandaag het wereldrecord afwassen gebroken. Zestig leerlingen wasten in een uur samen 1.616 borden af, dat zijn er vijf meer dan het vorige record.