Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Ijzerdraad in Hoeilaart van andere type dan in Overijse

Nieuws

Opnieuw staaldraad over de weg in Hoeilaart

Nieuws

Ex-werkneemster OCMW Linkebeek krijgt 30 maanden cel voor verduistering

Nieuws

Aanslagen 22 maart: 39-jarige man aangehouden

In het raam van het onderzoek naar de aanslagen in Brussel en Zaventem van maart 2016 is Brahim T. aangehouden. Dat meldt het federaal parket. De 39-jarige man wordt verdacht van medeplichtigheid aan terrorisme. Wat zijn rol precies zou zijn in het dossier is niet gecommuniceerd.

Nieuws

Ex-burgemeester van Affligem T’Kint zit in de gevangenis

Yvan T’Kint, de ex-burgemeester van Affligem, zit in de cel. Hij wordt verdacht van frauduleuze praktijken. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Nieuws

Politie klist valsmunters in Dilbeek

De lokale politie heeft gisterennamiddag twee mannen opgepakt die vals geld op zak hadden. Eén van hen probeerde zijn slag te slaan bij krantenwinkel Publi-Center in Groot-Bijgaarden.

Nieuws

Mislukte overval op vrachtwagen in Sint-Pieters-Leeuw

Gangsters hebben vanmorgen in Sint-Pieters-Leeuw geprobeerd om een overval te plegen op een vrachtwagen van koerierbedrijf GLS. 

Nieuws

Aanslagen 22 maart: vier mensen opgepakt

In het raam van de aanslagen van 22 maart in Zaventem en Brussel zijn gisterochtend vier mensen opgepakt. Dat meldt De Standaard.

Nieuws

Ijzerdraad nekt bijna groepje mountainbikers

Een groepje mountainbikers heeft vorige zaterdag op het nippertje een ijzerdraad kunnen ontwijken die tussen twee bomen gespannen was. De draad was op keelhoogte gehangen in Terlanen, een gehucht van Overijse.