Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Vermoedelijke opdrachtgever frituurbrand Asse vraagt vrijspraak

Nieuws

Veerle Eyckermans getuigt op proces Hardy

Sport

Voetbalmakelaar uit Zaventem moet 2 jaar de cel in

Nieuws

Fatale steekpartij in Meise

Vanmorgen vond een steekpartij plaats in de Leon Fischerlaan te Meise. Na een echtelijke ruzie zou een 48-jarige man uit Rixensart zijn 62-jarige partner een messteek hebben toegediend. De vrouw overleefde de steekpartij niet.

 

Nieuws

Luc Deleu (Dilbeek): “Eigen rechtbank voor Halle-Vilvoorde is niet de oplossing voor het probleem”

In onze regio gaan steeds meer stemmen op voor een eigen rechtbank voor Halle-Vilvoorde. Maar volgens Dilbeeks Open VLD-fractieleider Luc Deleu is een eigen rechtbank niet de oplossing voor het probleem. Het voorstel van N-VA op lokaal niveau lijkt hem pure 'stoerdoenerij' omdat de communautaire...

Nieuws

Reconstructie gezinsdrama Kobbegem

In de Breker in Kobbegem is deze voormiddag een reconstructie gehouden van het gezinsdrama waarbij een zestiger vorig jaar in oktober zijn vrouw om het leven zou gebracht hebben. Na de feiten probeerde de man zelfmoord te plegen.

Nieuws

Seriemoordenaar Renaud Hardy valt agent aan tijdens transport

Het transport van Renaud Hardy wordt extra beveiligd nadat hij gisteren een agent heeft aangevallen. De 55-jarige man uit Mechelen staat terecht voor twee moorden – onder meer die op zijn ex-vrouw in Zemst in 2015 – en twee moordpogingen - waarvan ook één in Zemst, namelijk die op actrice Veerle...

Nieuws

Speeddealers uit Asse riskeren tot 3 jaar cel

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft celstraffen van 2 en 3 jaar geëist tegen vier mannen uit Asse en Brussel voor drugshandel. Het viertal zou tussen januari en september 2016 speed hebben aan- en verkocht.

Nieuws

Burgemeester Wemmel: "Werkstraf van 300 uur voor gewapende overval is veel te mild"

Eén dader van de brutale overval van de Proxy Delhaize in mei vorig jaar, heeft een werkstraf van 300 uur gekregen. "Veel te mild. Hoe kunnen wij politiemensen zo nog motiveren?", reageert burgemeester Walter Vansteenkiste verbolgen op de uitspraak.