Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw zet wielklemmen in tegen hardleerse wanbetalers

Nieuws

Provincieraad stemt motie voor eigen rechtbank in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Minister Geens wil gratis rechtshulp voor nabestaanden en slachtoffers Bende van Nijvel

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

De federale en lokale politie hebben tijdens een grootschalige controleactie in Halle-Vilvoorde vrijdag een grote som witwasgeld gevonden in een auto. De twee inzittenden zijn aangehouden.

Nieuws

Grimbergse arts van Berlaer in de bres voor Iraanse VUB-collega

De Grimbergse spoedarts Gerlant van Berlaer roept de politici in Belgiƫ op om druk uit te oefenen op Iran. Het land veroordeelde z'n Iraanse collega en VUB-docent Ahmadreza Djalali ter dood. Nu blijkt dat de advocaat van Djalali geen beroep aantekende tegen het vonnis, ziet het er erg slecht uit...

Nieuws

Politie WOKRA vat verdachten van afpersing jongeren

Eergisteren rukte de politie van de zone WOKRA (Wezembeek-Oppem en Kraainem) met grootse middelen uit nadat ze gewaarschuwd werd voor jongeren die andere jongeren aan het afpersen waren een bushalte.

Nieuws

Inbraakplaag in bestelwagens in Dilbeek, Affligem en Ternat

In Dilbeek, Affligem en Ternat hebben inbrekers het dezer dagen gemunt op bestelwagens en vrachtvoertuigen. Ze gaan aan de haal met het materiaal dat ze in die voertuigen vinden. De politie heeft het over een ware plaag.

Nieuws

Inbrakenplaag in bestelwagens in Dilbeek, Ternat en Affligem

In de gemeenten Dilbeek, Affligem en Asse is er momenteel een inbrakenplaag in bestelwagens en vrachtvoertuigen. De inbrekers gaan aan de haal met het werkmateriaal dat zich in de voertuigen bevindt.

Nieuws

Mars tegen opsluiten kinderen in 127 bis Steenokkerzeel

Verschillende organisaties hebben vandaag geprotesteerd tegen de bouw van de nieuwe vleugel voor de opvang van families met kinderen in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel. Ze deden dat tijdens een mars die vertrok aan het station in Nossegem en eindigde aan het opvangcentrum in...