Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kampenhout

Nieuws

Bizar: bestelwagen stut gebouw na ongeval

Nieuws

Befaamde kankeronderzoeker zet schouders onder Kampenhoeve

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Op zondag 2 september staat de zesde editie van het Gordelfestival op het programma. Vzw De Rand coördineert het festival en hoopt op een even groot succes als vorig jaar. 

Nieuws

Bouwdossier Kampenhout-Sas in stroomversnelling

Op de site van de voormalige witloofveiling aan Kampenhout-Sas komt mogelijk een winkelcomplex waarbij ook plaats zou zijn voor een zwembad. Dat is althans af te leiden uit de bouwaanvraag van projectontwikkelaar MG Real Estate die vorige week in de bus viel bij de gemeente Kampenhout....

Nieuws

Burgemeester Kampenhout niet met CD&V-lijst, maar met Team Burgemeester naar kiezer

In Kampenhout trekt burgemeester Kris Leaarts (CD&V) opnieuw naar de kiezer. Deze keer niet met een CD&V-lijst, maar onder de noemer ‘Team Burgemeester.’ Op die manier wil hij de politieke kleuren overstijgen.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.