Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kampenhout

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Sport

Lot van derde amateurklasser Sterrebeek is bezegeld

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Witloofmuseum Kampenhout houdt grote uitverkoop

Het Witloofmuseum van Kampenhout houdt een grote uitverkoop. Het gaat om materiaal en machines om witloof te telen. 

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Sport

Sporting Kampenhout doet wat moet: 4-2 tegen Ternesse

In de derde amateurklasse A heeft Sporting Kampenhout gedaan wat het moest doen: winnen om zich te verzekeren van het behoud. In een doelpuntenrijke match tegen het twee plaatsen hoger geklasseerde Ternesse werd het 4-2.

Nieuws

1,2 Miljoen euro voor meer en betere natuur

De provincie Vlaams-Brabant geeft 166.502 euro subsidies aan 14 natuurprojecten in Vlaams-Brabant. Sinds 2013 kregen al 136 gemeentelijke natuurprojecten financiële steun van de provincie, goed voor een totaalbedrag van 1 miljoen 245.000 euro.

Nieuws

Onderzoek parket Halle-Vilvoorde rond fietsdievenbende leidt tot arrestatie in Roemenië

Het parket Halle-Vilvoorde heeft vorige week verschillende huiszoekingen uitgevoerd in Roemenië in een dossier rond een Roemeens-Moldavische dievenbende. Eén man is daarbij aangehouden. De dievenbende zou minstens tien inbraken gepleegd hebben in gespecialiseerde fietsenwinkels in heel het land,...

Nieuws

Forse stijging aantal inbraken in politiezone Kastze

Het aantal woninginbraken in de gemeenten Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst is in de afgelopen weken fors toegenomen. De politie heeft geen echte verklaring voor het fenomeen maar vraagt inwoners waakzaam te zijn.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Basiliek van Halle heeft haar 13 mirakelschilderijen terug

In de torenhal van de Sint-Martinusbasiliek van Halle zijn na een kwarteeuw afwezigheid 13  mirakelschilderijen opnieuw opgehangen. De taferelen beelden mirakels uit, mirakels waar Onze-Lieve-Vrouw van Halle de hand in zou hebben gehad.