Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Lennik

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Woning beschadigd na verkeersongeval in Gaasbeek

Nieuws

Lennik breidt netwerk 'slimme camera's' uit

Nieuws

Politiezone TARL vernieuwt wagenpark

De politiezone TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke) gaat voort met de vernieuwing van haar wagenpark. Deze keer werd een nieuwe dienstwagen in gebruik genomen ter waarde van 57.176 euro.

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Het Pajottenland beschikt over de helft minder bos dan het Vlaams gemiddelde, dat blijkt uit de recente bebossingscijfers. Streekpartij Groen Pajottenland stelde daarom een nieuw bosplan voor. Doel is om in de toekomst de bossen in het Pajottenland met een vijfde uit te breiden.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Sport
Meer vanavond in het sportnieuws

Rugbyclub Pajot haalt zwaar uit tegen Waregem: 30-10!

Rugby Pajot heeft zondagmiddag zwaar uitgehaald tegen Waregem. De eindstand was 30-10. En daarmee zet de rugbyploeg uit het Pajottenland haar ambities voor promotie naar derde nationale in de verf.

Nieuws

Geld en extra krachten voor arbeidszorg in onze regio

De provincie Vlaams-Brabant geeft dit jaar 353.333 euro subsidies aan 27 arbeiddszorginitiatieven in onder andere Galmaarden, Grimbergen, Lennik, Roosdaal en Vilvoorde. Hierdoor kunnen minimaal 107 medewerkers aan de slag op een arbeidszorgplaats.