Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Lennik

Nieuws

Groen Pajottenland kant zich tegen uitbreiding vzw Levenslust

Sport

Leeuwenaar Devoghel blijft bij volley Aalst

Nieuws

Provincie beloont inspanningen voor trekpaard

Nieuws

Groen Pajottenland maakt lijsttrekkers bekend

Groen Pajottenland heeft z’n lijsttrekkers bekendgemaakt. De partij doet in oktober mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Gooik, Lennik, Pepingen en Roosdaal.

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

De buxusmot heeft opnieuw ook onze contreien bereikt. Het weinig geliefde beestje vreet de buxussen kaal. Controleren en ingrijpen indien nodig is de boodschap.

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Vandaag zwaaien 509 erfgoedinstellingen de deuren open voor de jaarlijkse Erfgoeddag, samen goed voor meer dan zevenhonderd activiteiten. Ook in onze regio kan je vandaag in musea, oude gebouwen en bibliotheken terecht voor de Erfgoeddag.

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Herstel zinkgat in Lennik zal nog weken duren

De herstellingen aan het zinkgat in de Frans Devoghellaan in Lennik, zullen nog enkele weken duren. Uit onderzoek blijkt dat een lek in de waterleiding schade heeft aangericht aan de gemeentelijke riolering.

Nieuws

Buurt niet opgezet met plannen Levenslust in Lennik

In Lennik heeft Levenslust, dat is een vzw die jongeren met leermoeilijkheden steunt, plannen voor de bouw van 325 woningen op haar parkdomein. De plannen veroorzaken ongerustheid bij de buurtbewoners. Die vrezen negatieve gevolgen voor de mobiliteit, de leefbaarheid en de natuur.