Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Lennik

Nieuws

Lennik in de ban van de Rode Duivels

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

VOC Malderen: “Neem geen reekalfjes mee”

Het vogelopvangcentrum van Malderen in Londerzeel doet een oproep. De laatste weken werden er verschillende reekalfjes binnengebracht die goedbedoeld maar onterecht uit hun natuurlijke habitat werden gehaald.

Sport

Samen sporten tijdens inclusieve vijfkamp in Gooik

Voor het vierde jaar op rij al organiseerde vzw Zonnestraal uit Lennik dit weekend in samenwerking met Atletiekclub Pajottenland en G-Sport Pajottenland een inclusieve vijfkamp in Gooik. Daarbij namen gemengde teams van sporters met en zonder beperking het tegen elkaar op in vijf...

Nieuws

Vier gemeenten uit Vlaams-Brabant zijn 'toegankelijke gemeente'

Lennik, Machelen, Tienen en Aarschot mogen zich een jaar lang ‘toegankelijke gemeente’ noemen. Ze kregen daar vandaag het handvest van de provincie Vlaams-Brabant voor. Dit is de apotheose van de campagne ‘jouw gemeente, toegankelijke gemeente? Samen werken we eraan!’. 33 gemeenten uit de...

Sport

Lennikenaar Seppe Baetens naar Maaseik

Lennikenaar Seppe Baetens speelt volgend seizoen voor volleybalclub Maaseik.

Nieuws

Forse daling van aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant

Het aantal dodelijke verkeersslachtoffers in ons land is in de eerste drie maanden van dit jaar fors gedaald. Ook Vlaams-Brabant breekt alle records.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.