Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Liedekerke

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Oe zegdet in Likerk en Likert?

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Segers&Balcaen uit Liedekerke gastheer voor netwerkmoment Voka

Segers&Balcaen, een familiebedrijf gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal uit Liedekerke, was vandaag gastheer voor 50 familiebedrijven uit Vlaams-Brabant. Die verzamelden in Liedekerke voor een netwerkmoment rond innovatie, een initiatief van Voka.

Nieuws

Helft bestuurders rijdt te snel op Pamelsestraat in Liedekerke

Enkele jaren geleden verlaagde Liedekerke de maximumsnelheid op de Pamelsestraat van 70 naar 50 kilometer per uur. Dat is een drukke straat net buiten het centrum van de gemeente. Maar die snelheid wordt vaak niet gerespecteerd. Uit snelheidscontroles begin deze maand blijkt dat maar liefst de...

Nieuws

Afwerking station Liedekerke loopt opnieuw vertraging op

De herinrichting van de stationsomgeving van Liedekerke zal nog zeker tot juni duren. Al wordt nu al gefluisterd dat ook die deadline moeilijk wordt en de werken dus nog langer zouden duren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is bevestigd door spoortwegbeheerder Infrabel. Liedekerke is de...

Nieuws

1,2 Miljoen euro voor meer en betere natuur

De provincie Vlaams-Brabant geeft 166.502 euro subsidies aan 14 natuurprojecten in Vlaams-Brabant. Sinds 2013 kregen al 136 gemeentelijke natuurprojecten financiële steun van de provincie, goed voor een totaalbedrag van 1 miljoen 245.000 euro.

Nieuws

Hulpdiensten massaal aanwezig in Sint-Rafaël Liedekerke

De hulpdiensten zijn gisterenavond massaal uitgerukt naar woonzorgcentrum Sint-Rafaël in Liedekerke. Oorzaak was een mogelijke brand, maar de situatie was snel onder controle.

Nieuws

Nieuwe parking station Liedekerke is klaar

SInds vorig weekend kunnen reizigers hun auto parkeren op de nieuwe comfortabele parking aan het station van Liedekerke. Op die parking is plaats voor welgeteld 307 auto's. Vanaf 16 april is ook de nieuwe overdekte fietsenstalling gebruiksklaar.