Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Liedekerke

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

Nieuws

VOC Malderen: “Neem geen reekalfjes mee”

Het vogelopvangcentrum van Malderen in Londerzeel doet een oproep. De laatste weken werden er verschillende reekalfjes binnengebracht die goedbedoeld maar onterecht uit hun natuurlijke habitat werden gehaald.

Nieuws

Liedekerkse Fabrieksstraat wacht al 5 jaar op herinrichting

De inwoners van de Fabriekstraat in Liedekerke wachten al 5 jaar op een herinrichting. De straat zit vol putten en scheuren en is onveilig. De bewoners van de serviceflats in de Fabriekstraat durven amper de straat op.

Nieuws

Forse daling van aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant

Het aantal dodelijke verkeersslachtoffers in ons land is in de eerste drie maanden van dit jaar fors gedaald. Ook Vlaams-Brabant breekt alle records.

 
Sport

Dario Van Der Heyden wint Provinciaal Kampioenschap wielrennen

Dario Van Der Heyden uit Liedekerke is in Buizingen provinciaal kampioen wielrennen geworden bij de aspiranten (14 jaar).

Nieuws

Hugo Asselman ruilt CD&V voor Open VLD-lijst Liedekerke

In Liedekerke versterkt gemeenteraadslid Hugo Asselman als onafhankelijke kandidaat de Open VLD-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Opvallend, want Asselman zetelt al dertig jaar in de gemeenteraad en was twaalf jaar schepen voor CD&V. Asselman: “Ik voel al een tijdje dat Liedekerke...

Nieuws

Spectaculaire daling aantal criminele feiten en ongevallen

Het aantal geregistreerde criminele feiten was in de provincie Vlaams-Brabant in 2017 het laagst van de afgelopen 5 jaren. Ook het aantal verkeersongevallen evolueert positief. Dat blijkt uit cijfers die vanmiddag werden voorgesteld door provinciegouverneur Lodewijk De Witte, Patrick Vits en...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.