Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Liedekerke

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Nieuws

Vergeefse zoektocht naar inbreker bibliotheek Liedekerke

In Liedekerke is woensdagavond met man en macht gezocht naar een verdachte die had ingebroken in de bibliotheek en daarbij drie kistjes met geld buit maakte. De politie kon de dader echter niet meer vatten.

Nieuws

Controles zone TARL: 153 bekeuringen, 1 ingetrokken rijbewijs

De politie van de zone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft de resultaten bekendgemaakt van haar snelheid-en alcoholcontroles afgelopen zondag. In de 4 gemeenten samen werden 153 chauffeurs betrapt op overdreven snelheid. 5 bestuurders moesten na een positieve ademtest hun voertuig...

Nieuws

Katia Segers staat nummer 2 op lijst sp.a vooruit in Liedekerke

In Liedekerke staat Vlams parlementslid Katia Segers tweede op de lijst 'sp.a vooruit'. Dat is de naam van de lijst waarmee de lokale socialistische afdeling in oktober naar de stembus trekt. LIjsttrekker wordt huidig eerste schepen Dirk Lodewijk.

Nieuws

Buurman redt Liedekerks gezin uit woningbrand

In de Poortstraat in Liedekerke is vanochtend een woning helemaal vernield door een brand. De inwoners konden gered worden door een alerte buurman. Niemand raakte gewond.

Nieuws

Liedekerke legt bus in naar uitvaart Rita Deneve

De gemeente Liedekerke gaat een bus inleggen voor wie op 10 februari afscheid wil nemen van Rita Deneve. De Liedekerkse zangeres overleed vorige week op 73-jarige leeftijd.

Nieuws

Dieven stelen stuur uit BMW’s in zone TARL

Op het grondgebied van de politiezone Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke hebben dieven ingebroken in verschillende BMW’s. Ze gingen telkens aan de haal met het stuur.