Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Linkebeek

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Proces Van Eyken start in november

Nieuws

Christian Van Eyken en minnares willen tijdens moordproces trouwen

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Verkeerd dichtgeknoopte vuilniszakken blijven voortaan staan

Vuilniszakken die zodanig volgepropt zijn dat je ze niet meer behoorlijk kan sluiten, zijn een gesel voor de ophalers. Intercommunale Intradura, verantwoordelijk voor de afvalophaling in 19 gemeenten van onze regio, laat vanaf volgende week overvolle en slecht dichtgemaakte zakken staan. De...

Nieuws

Onderzoek naar fijn stof in de Rand

"Fijn stof in de Rand". Dat is de naam van een initiatief van geëngageerde burgers die zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de brede rand rond Brussel. Eén van de initiatiefnemers is Sarah Sneyers, provincieraadslid voor Groen.

Nieuws

Interrand en EcoWerf vervoeren huishoudelijk afval per boot

Na een proefperiode zijn de afvalintercommunales EcoWerf en Interrand maandag effectief gestart met het vervoer over het water van hun huishoudelijk afval naar de verbrandingsinstallatie van Indaver in Beveren. Op jaarbasis zal voortaan zo'n 30.000 ton op die manier vervoerd worden. Het gaat om...

Nieuws

Morgen beperkte bediening De Lijn door betoging in Brussel

Opgelet voor wie morgen naar de hoofdstad moet. Er vinden in Brussel twee betogingen plaats. Vervoermaatschappij De Lijn past daarom z’n dienstregeling aan en beperkt 30 buslijnen in de hoofdstad.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.