Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Linkebeek

Nieuws

Homans fluit Europa terug rond benoeming burgemeesters faciliteitengemeenten

Nieuws

Linkebeek wil geen gsm-mast in Perkstraat

Nieuws

Experts Raad van Europa: “Democratie in Linkebeek wordt niet gerespecteerd”

Sport

Gaétan Labdiedo (Linkebeek) smaakmaker tijdens trampolinewedstrijd Sint-Genesius-Rode

Gaétan Labdiedo was zondag één van de smaakmakers op de trampolinewedstrijd in het 'Belgium Open' trampolinecircuit in Sint-Genesius-Rode. De Linkebekenaar eindigde als vierde en lijkt klaar voor het WK dat over één maand plaatsvindt. 

Nieuws

Fonds van 500.000 euro per jaar voor faciliteitengemeenten

Ben Weyts (N-VA), minister bevoegd voor de Vlaamse Rand, maakt vanaf 2018 jaarlijks een som van 500.000 euro vrij. Dit fonds zal worden gebruikt ter ondersteuning van Nederlandstalige vrijetijdsbesteding in de 6 faciliteitengemeenten in de Vlaamse Rand. 

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Ex-werkneemster OCMW Linkebeek krijgt 30 maanden cel voor verduistering

Een voormalige werkneemster van het OCMW van Linkebeek is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden, waarvan 20 maanden met uitstel. De vrouw maakte van haar functie als budgetbeheerder misbruik om haar klanten bijna 60.000 euro afhandig te maken.

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dag van de Armoede centraal in Huis van het Kind Beersel

'Meer doen met minder'. Dat was het thema van een workshop in het Huis van het Kind in Beersel naar aanleiding van de Dag van de Armoede, gisteren. Een hele namiddag lang konden ouders en kinderen ontdekken hoe leuke speeltjes te maken met dingen die je altijd in huis hebt.