Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Linkebeek

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

Opgelet voor gladde wegen in de regio

Het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt voor gladde wegen vanochtend. Deze nacht daalden de wegdektemperaturen tot onder nul graden. De regen die daarop valt, kan aanvriezen en gladheid veroorzaken.

Nieuws

Reconstructie van fatale burenruzie in Linkebeek

In Linkebeek is donderdagmiddag een reconstructie gehouden van de uit de hand gelopen burenruzie in september, waarbij een dode viel. Een ex-politieagent van 74 vuurde daarbij een dodelijk schot af op zijn buurman na een dispuut over werken aan de woning.

Nieuws

Opletten voor schoorsteenbranden

Vorige zondag is de brandweer van de zone Vlaams-Brabant West op één avond vier keer moet uitrukken voor schouwbranden. De schouw kuisen en rookmelders plaatsen is -nu het koud wordt- erg belangrijk.