Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Linkebeek

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Faciliteitengemeenten werken samen rond gezondheid

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Damien Thiéry opnieuw kandidaat-burgemeester in Linkebeek

Niet dat het u zal verbazen, maar Damien Thiéry probeert bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober opnieuw aan het roer te komen van faciliteitengemeente Linkebeek. De 54-jarige Thiéry zal de Franstalige eenheidslijst LB trekken en is zodoende opnieuw kandidaat-burgemeester.

Nieuws

Vzw de Rand roept Vlamingen in faciliteitengemeenten op tot alertheid

Hubert Lyben, voorzitter van de Rand, heeft maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vzw in Wezembeek-Oppem, de Vlaamse gemeenteraadsleden en verenigingen in de zes faciliteitengemeenten opgeroepen om er de evolutie van de ondersteuning aan Nederlandstalige verenigingen en clubs op vlak...

Nieuws

Mobiliteit blijft grootste uitdaging in Vlaamse Rand

Mobiliteit blijft de grootste uitdaging in Halle-Vilvoorde, dat blijkt uit een studie van BRIO in samenwerking met documentatiecentrum Vlaamse Rand. De studie ging ook na hoe het zit met het Randgevoel, het samenhorigheidsgevoel zeg maar tussen alle gemeenten in de Vlaamse Rand. Maar daar is...

Nieuws

Tewerkstelling horeca Vlaams-Brabant fors gestegen

Het aantal zelfstandigen en loontrekkenden in de Vlaams-Brabantse horeca is sinds 2010 met 13 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen die Toerisme Vlaams-Brabant analyseerde.

Nieuws

Kookduo’s stomen zich klaar voor REGIOKOK-wedstrijd

De kookduo’s die dit jaar deelnemen aan de REGIOKOK-wedstrijd van RINGtv hebben elkaar vandaag voor het eerst ontmoet. Dat gebeurde in de kookarena van de wedstrijd bij Electrolux in Evere.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.