Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel

Nieuws

Mobiel recyclagepark Incovo is groot succes

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Nieuws

Olijfje weer zo goed als nieuw

In Londerzeel is ‘Olijfje’ officieel ingewijd. De renovatie is nu achter de rug en de beschermde muurschildering schittert weer als tevoren.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

Recyclagepark komt naar de inwoners in Incovo-gemeenten

‘Het recyclagepark komt naar je toe!’. Onder dat motto werkt Incovo met mobiele recyclageparken in Vilvoorde, Zemst, Machelen, Meise en Londerzeel.

Nieuws

Londerzeelse oppositiepartij Londerzeel Warm en Dynamisch maakt lijst bekend

De Londerzeelse oppositiepartij Londerzeel Warm en Dynamisch, of kortweg LWD, heeft de eerste drie namen van haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober bekendgemaakt.

Nieuws

Merchtem en Londerzeel kibbelen over Zanzibar

De gemeenten Merchtem en Londerzeel verschillen van mening wat betreft de verkeersafwikkeling rond Zanzibar, de succesvolle pop-up lounge bar in Steenhuffel, vlakbij de grens met Merchtem. Londerzeel vraagt Merchtem toelating om voor het verkeer een veiliger ontsluiting te voorzien via de...

Nieuws

'Olijfje' uit Londerzeel is gerestaureerd

In Londerzeel is de beschermde muurschildering 'Olijfje' in de Stationsstraat gerestaureerd. De renovatie kwam er op initiatief van de vzw Muren Spreken en kostte zo'n 23 à 24.000 euro. Omdat het om een beschermd werk gaat, nam Erfgoed Vlaanderen 60 % van de kosten voor zijn rekening. Het...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.