Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel

Sport

Lennikse Feesten eren Jo Baetens

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws
Update

Onweer slaat ook in Halle-Vilvoorde toe

De weergoden hebben woord gehouden. Hevige onweersbuien zijn vannacht over de regio getrokken. Die hebben verkoeling gebracht, maar jammer genoeg ook hier en daar wat schade. Al lijkt die voor onze regio mee te vallen.

Nieuws

Regen op komst: Welke plekken snakken het meest naar water?

Het einde van de hittegolf is in zicht. Op heel wat plekken zakt de temperatuur en wordt er regen verwacht. Geen dag te vroeg, want heel wat plekken snakken naar water. Maar wat was nu de droogste plek in onze regio? 

Nieuws

Rode Kruis-afdeling op zoek naar nieuw onderkomen

Het Rode Kruis Londerzeel-Kapelle-op-den-Bos moet snel een nieuwe locatie vinden. Het pand in de Scheersmolendreef voldoet niet meer aan de strenge normen van de koepel van het Rode Kruis. De gemeente werkt aan een oplossing in het OCMW-gebouw.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.