Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel

Sport

Woluwe-Zaventem ontslaat coach Hilaerts

Sport

Steenhuffelse Femke Hermans staat voor bokskamp van haar leven

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Sport

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.

Nieuws

Vlaamse regering legt tracé sneltram langs A12 vast

De sneltram langs de A12 heeft z’n definitieve tracé gekregen. De Vlaamse regering heeft het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan daarvoor vastgelegd. Dat meldt VRT Nieuws.

 
Nieuws

Londerzeel: sociale bemiddeling tussen gemeente en vakbond

Er wordt sociale bemiddeling opgestart tussen de gemeente Londerzeel en de vakbond ACOD. Aanleiding is het verbod dat de gemeente wil invoeren op het dragen van hoofddoeken en politieke of religieuze symbolen door personeelsleden van de gemeente of het OCMW.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde opent onderzoek naar bedreigingen tegen Sven Mary

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een onderzoek geopend naar aanleiding van de bedreigingen die advocaat Sven Mary en zijn gezin kregen na zijn pleidooien in de zaak rond de Frans-Marokkaanse terrorist Salah Abdeslam. Donderdag probeerde de advocaat uit Londerzeel het proces tegen Abdeslam en...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Straffe sportvrijwilliger: Armand van Beersel-Drogenbos

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van veel sportclubs. Armand is 83 en al 43 jaar de materiaalmeester van voetbalclub Beersel-Drogenbos. Sinds kort krijgt Armand de hulp van Abdellah, een vluchteling uit Sierra Leone. De twee zijn ondertussen de dikste vrienden.