Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws
Nieuwsneuzen

VBT Machelen met 4 ploegen in halve finale jeugdbeker Vlaams-Brabant

Nieuws

Machelen maakt schoolomgevingen verkeersveiliger

Nieuws

Publieke fruitboomgaard aangeplant in Machelen

Aan het Merelplein in Machelen is vandaag een publieke fruitboomgaard aangeplant. Bedoeling is dat bewoners straks letterlijk en figuurlijk de vruchten ervan kunnen plukken. 

Nieuws

Bus van de Lijn in brand in Machelen

Gisterenochtend -tussen 7u en 8u- heeft een bus van vervoersmaatschappij De Lijn vuur gevat in Machelen. Het voorval gebeurde op de Koningin Fabiolalaan.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Sport
Meer vanavond in het sportnieuws

Bittere pil voor Diegem: met 1-3 de boot in tegen Heur-Tongeren

In de derde amateurklasse B van het voetbal heeft Diegem vanmiddag de kans laten liggen om aansluiting te vinden met de kop van het klassement. Diegem speelde tegen Heur-Tongeren, een ploeg die tweede stond in het klassement maar met amper 5 punten meer dan Diegem. Diegem verloor thuis met 1-3. 

Nieuws

Kaarsjes voor geopereerde pastoor Diegem

Gisterenavond kwamen heel wat Diegemnaren samen in de Sint-Catherinakerk om hun pastoor Vital Orolé te steunen. De 87-jarige pastoor werd gisteren geopereerd aan een hartprobleem. Sympathisanten ontstaken tientallen kaarsjes en wilden zo hun pastoor een spoedig herstel wensen.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.