Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Sport

Diegem laat kans liggen: 3-3 tegen Wellen

In de derde amateurklasse B is Diegem er niet in geslaagd te winnen van Wellen. Het werd 3-3 en dat is een beetje spijtig, want zo laat Diegem de kans liggen om leider te worden.

Sport

Diegem gelooft stilaan in de titel in derde amateurklasse B

Zondag speelt Diegem thuis in de derde amateurklasse B tegen leider Wellen. Diegem staat nu op de tweede plaats in het klassement. Bij winst springt het naar de eerste plaats.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Incovo verdeelt de opbrengst van laatste taxusactie

Incovo, de afvalintercommunale voor Londerzeel, Machelen, Meise, Vilvoorde en Zemst, heeft voor de laatste keer taxus opgehaald en de opbrengst verdeel over een aantal goede doelen uit de regio.

Nieuws

College Machelen geeft bouwvergunning voor woonproject

Het college heeft de bouwvergunning voor het woonproject in De Reinelaan afgeleverd. Hierdoor wordt de bouw van 23 betaalbare en duurzame woongelegenheden mogelijk die het centrum van Diegem moeten versterken. Het project omvat ook een ondergrondse garage voor 24 wagens.