Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen

Nieuws

Mobiel recyclagepark Incovo is groot succes

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws

Recyclagepark komt naar de inwoners in Incovo-gemeenten

‘Het recyclagepark komt naar je toe!’. Onder dat motto werkt Incovo met mobiele recyclageparken in Vilvoorde, Zemst, Machelen, Meise en Londerzeel.

Nieuws

Wezembeek-Oppem in beroep tegen vonnis dat vliegroutes plan-Whatelet schrapt

Wezembeek-Oppem tekent beroep aan tegen het recente vonnis van een Brusselse rechter dat de federale regering verplicht om binnen de negentig dagen de aanpassingen aan de vliegroutes volgens het plan-Whatelet te schrappen en een nieuw plan op tafel te leggen. Als de regering dat niet doet, komen...

Nieuws

N-VA Machelen-Diegem stelt lijsttrekker voor

In Machelen zal oppositiepartij N-VA naar de kiezer trekken met Steve Claeys als lijsttrekker. OCMW-raadslid Magda Geeroms staat op nummer twee. De lijst telt liefst 18 nieuwe kandidaten.

Nieuws

Noordrand woedend op Franstalige pers over vliegroutes

De burgemeesters van Wemmel, Meise, Grimbergen, Vilvoorde en Machelen zijn niet te spreken over de berichtgeving in de Franstalige kranten na een vonnis van een rechter om de vliegroutes te hertekenen. Volgens Wemmels burgemeester Vansteenkiste gaan sommige kranten echt heel ver.

Nieuws

Burgemeesters Noordrand vragen breed overleg over vliegroutes

De burgemeesters van de Noordrand vragen minister van Mobiliteit Bellot om een breed overleg te organiseren over de vliegroutes van en naar Brussels Airport om op die manier te komen tot een nieuwe en evenwichtige hertekening van de routes.  Ze doen dat naar aanleiding van een recent vonnis  van...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Pepingse student laat auto zelf rijden via gsm

Pepingenaar Wiebe De Doncker, een student Autotechnologie aan de Thomas More-hogeschool, is er samen met drie collega’s in geslaagd om een hybride wagen autonoom te laten rijden via een gsm.