Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Nieuws

Beker van België: alle ploegen uit de regio uitgeschakeld

Het is een zwarte geworden voor de regionale ploegen in de Beker van België. Zeven ploegen stonden dit weekend in de derde ronde, alle zeven werden ze uitgeschakeld.

Nieuws

Extra controles tegen hondenpoep

Afvalintercommunales Incovo en Interza gaan de komende weken streng toekijken op hondenpoep in de parken van Vilvoorde,  Zaventem en Machelen. Ook in de woonwijken en langs wandelwegen komen er extra controles.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Atletiekpiste Machelen heraangelegd

Vreugde en opluchting bij de atletiekclub van Machelen. Eindelijk is de heraanleg van hun atletiekpiste gestart.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws

Atletiekicoon André Strubbe overleden

In Diegem is André Strubbe overleden. De 90-jarige atleet is recordhouder op de 60 meter sprint voor 80-plussers en verzamelde in zijn carrière medailles op BK's, EK's en WK's.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.