Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws
Update - Meer hierover in het nieuws

'Uplace met derde verkleinen om dossier uit slop te trekken'

Er ligt een ultiem plan klaar om het winkelcomplex Uplace in Machelen te redden van de ondergang. Dat schrijft de Tijd vandaag. Na maanden van geheim topoverleg moet een afgeslankte versie van het winkelcomplex het Uplace-dossier uit het slop trekken.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

INCOVO waarschuwt voor valse afvalzakken

Intercommulane INCOVO laat weten dat er valse afvalzakken in omloop zijn. Zonder het te weten hebben inwoners van Meise, Machelen, Londerzeel, Vilvoorde en Zemst zo'n zakken gekocht. Op de bewuste zakken staat een verkeerde code gedrukt (zie foto).

Nieuws

Vlaams-Brabant stimuleert anderstaligen om kinderen in de thuistaal voor te lezen

De provincie Vlaams-Brabant lanceert maandag in samenwerking met de vzw Linc in de bibliotheken van Machelen, Ternat, Liedekerke en Beersel het project 'Thuis in taal'. Dat reikt anderstalige ouders een aantal hulpmiddelen aan om aan hun kinderen voor te lezen in de eigen thuistaal.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België.