Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Meise

Nieuws
Cocktail

Kinderen baas tijdens Wonderweekend Meise

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Plantentuin heeft eerste blotenvoetenpad van Vlaams-Brabant

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Op zondag 2 september staat de zesde editie van het Gordelfestival op het programma. Vzw De Rand coördineert het festival en hoopt op een even groot succes als vorig jaar. 

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Beker van België: alle ploegen uit de regio uitgeschakeld

Het is een zwarte geworden voor de regionale ploegen in de Beker van België. Zeven ploegen stonden dit weekend in de derde ronde, alle zeven werden ze uitgeschakeld.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Stormweer noopt Krotrock tot tandje bijsteken

De storm van dinsdagnacht veroorzaakte veel schade bij de opbouw van Krotrock in Wolvertem bij Meise. Daar stortte het podium in en kwam een aantal legertenten los. De organisatoren riepen alle hulp in om alles weer op te bouwen en klaar te zijn voor het festival op zaterdag.

Nieuws

Koppel uit Meise getuigt over aardbeving Lombok

Robin Van De Voorde en Karen Debulpaep uit Meise zijn momenteel veilig met vakantie in Bali. Tot gisteren waren ze echter op het Indonesische eiland Lombok, dat vannacht opnieuw is getroffen door een aardbeving. Zondag beefde de aarde er ook al en hoe beangstigend dat was, hebben Robin en Karen...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.