Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Meise

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Nieuws

Eerste sekspoppenbordeel van België opent in Meise

Nieuws

Voorlopig geen ecoduct over A12 in Meise

Er komt, voorlopig dan toch, geen ecoduct over de A12 in Meise. Dat meldt het kabinet van Vlaams minister Ben Weyts (N-VA). Dat is niet naar de zin van Natuurpunt, dat actie voert op 22 april.

Nieuws

Levedale Merchtem kan na 11 jaar starten met nieuwbouw

11 jaar heeft het geduurd, maar eindelijk zijn alle vergunningen, subsidiedossiers en bouwtoelatingen in orde: Levedale is in Merchtem aan de Reedijk begonnen met de bouw van een woonvoorziening voor 14 mensen met een verstandelijke beperking.

Nieuws

Grimbergs advocaat klaagt stilstand vredegerecht aan

De hervorming van de vredegerechten veroorzaakt een stilstand voor de Grimbergse dossiers. Dat klaagt Grimbergs advocaat Patrick Mensalt aan. Volgens Mensalt raken dossiers door het samengaan met het vredegerecht in Meise geblokkeerd.

Nieuws

Snelheidsduivel op Merchtemsesteenweg geflitst met 208 kilometer per uur

Op de Merchtemsesteenweg in Meise, waar je 70 kilometer per uur mag rijden, is eergisteren een wagen geflitst die 208 kilometer per uur reed. Dat meldt de lokale politie K-L-M (Kapelle-op-den-Bos/Londerzeel/Meise). Het is de de hoogste snelheid die de politiezone op de plek mat. 

Nieuws

Politie Brussel gaat extra controleren op trouwstoeten

De Brusselse politie hield tijdens het paasweekeinde 7 trouwstoeten tegen die het allemaal niet nauw namen met de verkeersregels. De politie kondigt alvast verscherpte controles aan. Ook in onze regio waren er de afgelopen maanden problemen met trouwstoeten in het verkeer. Dat was onder meer het...

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.