Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Meise

Nieuws

Eerste laadpalen voor elektrische wagens in Meise

Nieuws

WDP uit Wolvertem is ‘Onderneming van 2017’

Nieuws

Resultaat flitscontrole politiezone K-L-M: 12 % te snel

Nieuws

Belgrado ereburgemeester van Meise

Marcel Belgrado mag zich voortaan ereburgemeester van Meise noemen. Belgrado, 85 jaar intussen, zit al 47 jaar in de gemeentepolitiek

Nieuws

Jana verkoopt sfeerlichtjes voor verlamde vriend Nathan

Jana (20) Van den Broeck uit Nieuwenrode (Kapelle-Op-Den-Bos) en Nathan Bundy (23) hebben twee jaar een relatie. In de zomer van vorig jaar belandde Nathan in Wolvertem met zijn motor tegen een boom. Gevolg een halswervelfractuur waardoor Nathan volledig verlamd is. Jana en haar mama verkopen nu...

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.