Derby tussen Kampenhout en Zaventem eindigt op 0-0

zon 18 feb 2018

In de derde amateurklasse B stond vanmiddag de derby tussen Kampenhout en Zaventem op het programma. Kampenhout stond twaalfde in de stand, Zaventem was negende, maar het had in de laatste matchen wel 16 op 18 gehaald. De eindstand werd uiteindelijk 0-0.

Zaventem blaakt onder coach Hilaerts van zelfvertrouwen, Kampenhout zit in een moeilijke periode. Het zijn de bezoekers die het scherpst aan de match beginnen en een goede kans krijgen via Diakhite.

Het is al bij al een zeer gesloten wedstrijd met weinig kansen. Beide ploegen raken amper in de zestienmeter. Zaventem is wel de gevaarlijkste ploeg en na een goeie cross van Daoudi streelt de kopbal van Diakhite de winkelhaak. 0-0 is de stand na een flauwe eerste helft.

In de tweede helft iets meer gevaar van Kampenhout, Bouzerda krijgt een kleine kans, zonder echt gevaar. Verder krijgt ook Bushiri nog een kans maar tot scoren komt het niet.

Tien minuten voor affluiten krijgen de bezoekers nog een kans via Diakhite, maar doelman Billast is attent. En zo eindigt een weinig verheffende partij op een troosteloos gelijkspel.