Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Afrit Londerzeel Industrie 3 weken dicht

Afrit Londerzeel Industrie 3 weken dicht

Van 31 augustus tot en met 18 september sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de afrit industrieterrein Londerzeel op de A12 richting Antwerpen. Er is een omleiding voorzien via het op- en afrittencomplex van Willebroek-Zuid. 

Sinds april 2014 voert Wegen en Verkeer werkzaamheden aan de spoorwegbrug van A12 in Londerzeel. In het raam hiervan gaat de afrit Londerzeel Industrie dicht van 31 augustus tot en met 18 september.

Bestemmingsverkeer omgeleid via Willebroek-Zuid

Het industrieterrein in Londerzeel blijft bereikbaar voor wie richting Brussel rijdt. Wie richting Antwerpen rijdt moet omrijden via het op – en afrittencomplex van Willebroek-Zuid (afrit 6). Het verkeer moet er even de snelweg verlaten om in de richting van Brussel opnieuw de A12 op te rijden. Eens voorbij het kruispunt ter hoogte van Duvel Moortgat neemt men de parallelweg langs de A12. Vervolgens kan men via de Meerstraat en de brug van de Oudemanstraat over de A12 het industrieterrein van Londerzeel bereiken.

Respecteer de snelheidsbeperkingen

Wegen en Verkeer en de Federale Politie roepen nogmaals op om de snelheidsbeperkingen ter hoogte van de werkzaamheden aan de A12 in Londerzeel te respecteren. Richting Antwerpen geldt in de werfzone een snelheidsbeperking van 70km/u. Dit om de wegenarbeiders te beschermen en de veiligheid te verbeteren van de weggebruikers.  De Federale Politie blijft ter hoogte van Londerzeel op de A12 regelmatig snelheidscontroles uitvoeren.