vlcsnap-2017-02-13-15h28m43s106.png

De Romeo’s kan je voortaan degusteren in de betere frituur

maa 13 feb 2017

In Het Friethuis in Roosdaal werd maandagmiddag onder grote mediabelangstelling De Romeo's Frikandel XXL voorgesteld. De Romeo's kent u natuurlijk als  Vlaanderens populairste boysband. De Romeo's XXL is een licht pikante, gefrituurde megaworst die voortaan hun naam draagt.  

Er zijn artiesten die hun naam verbinden aan een champagnemerk, een parfum of een kledinglijn maar de Romeo's kiezen resoluut voor een worst. Met succes. Want meer dan 300.000 Romeo's XXL- frikandellen werden maandagmiddag vanuit Roosdaal op transport gezet naar meer dan 3000 frituren in het land. "Wij zetten ons altijd achter iets waar we zelf ook iets aan hebben. En aangezien we zeer vaak na een optreden nog een frituur binnenstappen voelen we ons hier perfect thuis. En een frikandel dat past perfect in dat plaatje”, aldus de Romeo’s. 

De Romeoworsten wegen elk 250 gram en zijn 35 centimeter lang. De Roosdaalse burgemeester Christine Hemerijckx mocht de eerste beetgare Romeo XXL officieel aan de pers presenteren.

Meer hierover vanavond op RINGtv. En speciaal voor de RINGtv-kijkers mogen we ook een gesigneerd album weggeven van De Romeo’s. Hou maandagavond zeker onze Facebookpagina in de gaten!