Dienstregeling De Lijn Vlaams-Brabant wijzigt

don 14 dec 2017

Vervoersmaatschappij De Lijn heeft haar nieuwe dienstregeling klaar. Er komen wijzigingen op liefst 113 buslijnen in Vlaams-Brabant. De nieuwe regeling zal ingaan vanaf maandag 8 januari. Het gros van de wijzigingen kan nu al online geraadpleegd worden..

De dienstregeling verandert op 113 buslijnen in de provincie. Op heel wat lijnen veranderen de doortocht- of rijtijden, op enkele lijnen verandert ook de reisweg of krijgen haltes een nieuwe naam of locatie. Bij de schoolbussen zijn er in de hele provincie aanpassingen om de scholen nog beter te bedienen.

Daarnaast wijzigt de reisweg van enkele buslijnen. Dat is onder andere het geval in de centra van Itterbeek (lijn 810) en Hoeilaart (meerdere lijnen.  Bus 222 blijft rijden tussen Vilvoorde en Zaventem, maar met een gewijzigde dienstregeling. Reizigers vinden alle informatie over deze wijzigingen op www.delijn.be/aanpassingen . De Lijn raadt busreizigers in de provincie aan om de online routeplanner of de dienstregeling aan de halte te raadplegen.