Dorpsfeesten Bever lokken massa feestvierders

zon 20 aug 2017

In Bever hebben de Dorpsfeesten dit weekend heel wat feestvierders op de been gebracht. Het gaat dan ook om een goed gevulde 20ste editie.

De Dorpsfeesten van Bever begonnen al op vrijdag. Zaterdag stonden onder andere het Bevers Criterium, een eetfestijn met mosselen en barbecue en een optreden 'Fifties Fever' op het programma.

Maar het zwaartepunt van de Dorpsfeesten ligt zoals steeds op zondag. Dan beginen de festiviteiten met een familiefietstocht, gevolgd door aperitiefspelen op het gemeentelijk petanqueplein. Nog tijdens de druk gevulde voormiddag worden de nieuwe inwoners van de gemeente verwelkomd en zijn er een cavabar, eetfestijn, optreden van de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving.

Zondagnamidddag zijn er onder andere kinderworkshop en 'Bever in Flashback', met fotografie anno 1900. Na het pizzafestijn en een optreden van dansgroep Camargo worden de Dorpsfeesten op zondag om 21.30 u afgesloten met een Gouden Kiekenpotenworp en fuif met discobar Explosion. Kortom, een bijzonder goed gevuld feestprogramma en dat valt bij de vele aanwezigen duidelijk in de smaak!