nocturne.jpg

Extra nocturne Beaulieu 2017 dankzij succes

vrij 17 maa 2017

Beaulieu 2017, de verkooptentoonstelling in het barokke kasteel Beaulieu in Machelen, is een daverend succes. De tentoonstelling is nog maar halverwege, maar heeft nu al de kaap van de 4000 bezoekers gerond. Ondertussen heeft de curator ook beslist om een extra nocturne te organiseren als afsluiter.

Begin deze maand opende in Machelen de prestigieuze tentoonstelling Beaulieu 2017 met werk van nationaal en internationaal gereputeerde kunstenaars. Het is de eerste keer sinds de restauratie dat het beschermde, zeventiende eeuwse kasteel Beaulieu wordt opengesteld voor een groots opgezet evenement. 

Het openingsweekend overtrof de verwachtingen helemaal. Maar liefst 1700 bezoekers kwamen door weer en wind naar Machelen. Vorig weekend bracht de lentezon veel mensen op de been. Door het mooie weer  kregen ook de kunstwerken in de tuin alle aandacht die ze verdienen. Deze week stonden er al 4000 bezoekers op de teller.

Omdat veel bezoekers ’s avonds langskomen voor het lichtkunstwerk, komt er een nocturne als afsluiter van de tentoonstelling. Op zaterdagavond 25 maart blijft het kasteel open tot 23u. Je krijgt dan uitgebreid de kans het lichtkunstwerk rondom het kasteel en de kunstwerken in de tuin te bewonderen. 

Meer info vind je op www.beaulieu2017.be