dilbeek.jpg

Groen en sp.a Dilbeek opnieuw in kartel naar de kiezer

vrij 22 dec 2017

In Dilbeek vormen sp.a en Groen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw een kartel. Dat beslisten de leden van beide partijen. Een eerste deel van de lijst zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Net zoals in 2012 trekken sp.a en Groen in oktober 2018 samen naar de kiezer. Voor beide partijen was het logisch om de krachten opnieuw te bundelen. Schepen Karel De Ridder (Groen): “De samenwerking is de voorbije jaren goed verlopen en we hebben vastgesteld dat we nog altijd dezelfde prioriteiten hebben voor de toekomst van Dilbeek: een veilige mobiliteit, meer inspraak van de burger, een stevige aanpak van de armoede, het wegwerken van de wachtlijsten in de zorg en het onderwijs en het versterken van het groene karakter van de gemeente.”

Oproep aan de burger
Samen met de herbevestiging van het kartel, lanceert Groen-sp.a een progressief platform met alle priorititeiten voor het Dilbeeks beleid. Het is een oproep aan alle Dilbekenaren om mee na te denken over groene en sociale thema’s voor de gemeente en mee campagne te voeren.