Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hele week ernstige hinder op Leuvensesteenweg (N2) in Zaventem

Hele week ernstige hinder op Leuvensesteenweg (N2) in Zaventem

In Zaventem is Wegen en Verkeer vanmorgen begonnen met onderhoudswerken aan de Leuvensesteenweg (N2) in Zaventem ter hoogte van het kruispunt met de Wezembeekstraat en de J.B. Devlemincklaan. Er is slecht een rijstrook vrij voor het verkeer.

Aanvankelijk was het de bedoeling om tijdens de werken op de Leuvensesteenweg twee rijrichtingen open te houden voor het verkeer. Maar bij de start van de werk is vanmorgen vastgesteld dat er aardig wat schade is door een onderspoeling van het wegdek.

Het verkeer wordt momenteel geregeld met tijdelijke verkeerslichten. En dat zal aardig wat hinder veroorzaken tijdens de ochtend- en de avondspits. Deze situatie zal minstens tot zondag 9 oktober duren.

Onderhoudwerken op 3 locaties

Wegen en Verkeer voert momenteel onderhoudswerken uit op drie verschillende locaties op de Leuvensesteenweg in Zaventem: ter hoogte van het kruispunt met de Wezembeekstraat (waar zich het probleem van de onderspoeling heeft voorgedaan), ter hoogte van het kruispunt met de Konijnenstraat en ter hoogte van het kruispunt met Vierwinden.