ezelswandeling.jpg

Kampenhoeve Ster wandelt met ezels van Kampenhout naar Boom

maa 19 dec 2016

Medewerkers en sympathisanten van de Kampenhoeve Ster in Kampenhout werken momenteel een heuse winterwandeling af met hun ezels van Kampenhout naar Boom ten voordele van Music for Life van Studio Brussel. 

De Kampenhoeve Ster vzw is een ezel-en paardencentrum in Kampenhout dat zich specifiek richt tot kinderen en volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. Met een aangepast programma en speelse opdracht kan met de hulp van de dieren de motoriek, de coördinatie en het zelfvertrouwen van deze mensen verbeterd worden.

Zondagochtend vertrokken zo’n 30 medewerkers en sympathisanten met enkele ezels voor een heuse wandeling richting recreatiedomein De Schorre dat momenteel het kloppend hart is van de Studio Brussel-actie Music for Life. “Dit is een hele onderneming omdat ezels heel erg over dingen nadenken of iets in hun voordeel is of niet.  Als dat niet zo is, staken ze. Dat wil zeggen: dan bewegen ze de beentjes niet meer”, verduidelijkt ons Pascale Van Essche van de Kampenhoeve Ster vzw. Of de deelnemers en ezels de tocht tot een goed einde hebben gebracht zie je vanavond in het nieuws op RINGtv.