Leeuwkens Teralfene te sterk voor Ternat: 2-0

zon 11 feb 2018

In de tweede provinciale van het voetbal won Leeuwkens Teralfene gisteren met 2-0 van Ternat. Het is al de elfde overwinning op rij voor de leider.

Ternat start het sterkst aan de wedstrijd, op de eerste grote kans voor de thuisploeg is het een halfuur wachten. Vijf minuten voor de rust is het wel raak voor Leeuwkens Teralfene. De Coen krult een hoekschop rechtstreeks in doel. Het staat 1-0. Al bij al een gevleide voorsprong bij de rust.

In de tweede helft speelt Teralfene met één man meer na tweede keer geel voor Bousfia van Ternat. Het numerieke overwicht resulteert in meer kansen en na een vrijschop van De Coen kopt Ruysseveldt binnen, het staat 2-0 voor Leeuwkens Teralfene.

In de tweede helft zijn de bezoekers nauwelijks nog gevaarlijk. Leeuwkens Teralfene boekt de elfde overwinning op rij en blijft stevig leider in de rangschikking.