stappen3.jpg

Lenniks gemeentebestuur tilt 10.000-stappenclash niveau hoger

zat 14 mei 2016

We zijn half mei en de 10.000-stappenclash levert een hevige strijd op tussen de gemeenten in onze regio. Bever is bijzonder goed bezig en heeft op dit moment de meeste stappen gezet. Lennik wil alvast de kloof dichten en de burgemeester en haar schepenen geven het goede voorbeeld. Zij vergaderden, jawel, in een fitnesscentrum.

Een schepencollege op de loopband, het is geen alledaags beeld. Maar de boodschap van burgemeester De Knop en haar schepenen is duidelijk: Lennikenaren aan het bewegen zetten voor de 10.000 stappenclash: "De bedoeling is uiteraard dat Lennik zou winnen. En om de actie wat extra in de picture te zetten, hebben we een bijzonder collegezitting hier in de Fitnation georganiseerd, om mensen aan te sporen om mee te doen aan de stappenclash."

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"46407","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]

Chris Grosjean, eigenaar van het fitnesscentrum, heeft nog enkele tips voor de inwoners van Lennik die elke dag uit werken gaan: op de parking je auto wat verder zetten, op het werk zelf de trappen nemen, als je luncht 's middags proberen een lunchwandeling te doen."

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"46408","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]

Alle informatie over de clash vind je op 10.000stappen.be