foto_14.jpg

Met selfie op rooftocht bij Pepingse handelaars

din 4 aug 2015

Door de werkzaamheden aan de Ninoofsesteenweg (N28) mijden heel wat klanten het centrum van de gemeente. Maar de handelaars blijven niet bij de pakken zitten en organiseren een selfie-actie bij hun klanten. De winnaar mag 45 minuten gratis winkelen bij de handelaars.

Via de Facebookpagina ‘Laat de Pepingse handelaars niet in de stReek’ werd begin juni een selfiewedstrijd gelanceerd. De bedoeling is dat de klanten een foto maken van zichzelf met een handelaar. Wie uiteindelijk de meeste likes verzamelt, mag zaterdag in een gele kruiwagen gedurende 45 minuten op rooftocht gaan bij 5 lokale handelaars. Rooftocht is natuurlijk een groot woord want het te winnen bedrag is geplafonneerd tot 250 euro. Maar het blijft natuurlijk een mooi meegenomen bedrag.

De actie typeert andermaal de positieve ingesteldheid van de Pepingse handelaars. In plaats van te jammeren stellen ze alles in het werk om tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk klanten naar hartje Pepingen te lokken. Eerder werden er ook al speciale spandoeken op de invalswegen gehangen om de klanten duidelijk te maken dat de winkels wel degelijk bereikbaar zijn. En wellicht volgen er nog acties want de werkzaamheden duren tot maart 2016.