bergensesteenweg_halle.png

Nieuwe fase werken Bergensesteenweg in Halle

woe 14 jun 2017

In Halle is men gestart met de volgende fase van de werken aan de Bergensesteenweg. Er worden onder meer nieuwe fietspaden aangelegd op de weghelft richting Lembeek tussen de brug van de E429 en het kruispunt met het Prinsenbos en de Weerstandsstraat. Het verkeer kan nog steeds in de richting van Halle rijden. Maar de omleiding blijft behouden voor wie van Halle naar Lembeek wil rijden. 

Wel verkeer in beide richtingen tijdens bouwverlof

De tijdelijke verkeerssituatie blijft behouden tot de start van het bouwverlof. Dan wordt er niet gewerkt. Daarom zal de Bergensesteenweg van 8 juli tot 31 juli terug opengesteld worden voor alle verkeer en dit in beide richtingen. Begin augustus zal de werfzone dan opnieuw ingesteld worden tot het einde van de werken begin september.

Afrit Halle (nr.22) vanaf 8 juli opnieuw open

Bij de start van het bouwverlof zal ook afrit Halle (nr. 22) van de E429 naar de Edingsesteenweg (N7) opnieuw opengesteld worden voor het verkeer. Omdat de verkeersintensiteit in augustus lager ligt zal de afrit ook na het bouwverlof open blijven. De oprit naar de E429 daarentegen blijft gesloten voor het verkeer tot het einde van de werken.