passepop.jpg

pASSEpop moest leegstand winkels Asse aanpakken

maa 2 maa 2015

Het gemeentebestuur van Asse pakt uit met een nieuw initiatief om de groeiende leegstand in het handelscentrum aan te pakken: het pop-upproject 'pASSEpop'.

 

 

Pop-upwinkels bieden volgens het gemeentebestuur een oplossing voor de leegstand in het handelscentrum, maar ook een tijdelijke oplossing aan ondernemers die op zoek zijn naar winkelruimtes.

Om dit project de beste slaagkansen te bieden, gaat het bestuur in zee met leegstandsbeheerder Entrakt, die samen met de dienst Lokale Economie zoveel mogelijk leegstaande handelspanden een (tijdelijk) creatieve invulling zal geven. Overal waar je het logo op de etalage ziet verschijnen, zal vanaf de maand mei een tijdelijke winkel worden geopend.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"26726","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"168","width":"610"}}]]

Creatieve geesten die in de periode mei tot en met juli 2015 een pop-upwinkel willen inrichten, nemen het best zo snel mogelijk contact op met de dienst Lokale Economie. Aarzel niet en stuur een mailtje naar lokale.economie@asse.be of info@entrakt.be.