TOPchefs koken opnieuw gastronomisch benefietmenu voor vzw LEIF

vrij 13 apr 2018

Op maandagavond 14 mei vindt de vierde editie van ‘Chefs voor LEIF plaats’. Topchefs koken een gastronomisch benefiet-diner ten voordele van de vzw LEIF. LEIF staat voor LevensEinde InformatieForum en is het geesteskind van professor Wim Distelmans (UZ Brussel en w.e.m.m.e.l). De organisatie biedt informatie en opleidingen rond pallitatieve zorgen en beslissingen bij het levenseinde. Elk jaar steunen tal van prominenten het initiatief. Ook Ring TV doet dat opnieuw.

foto's: sfeerbeelden vorige editie

De voorbije drie jaar kookten telkens vijf sterrenchefs een gastronomisch menu ten voordele LEIF. In navolging van de zogenaamde TOPdokters, staan dit jaar vijf TOPchefs klaar om op 14 mei alle sympathisanten van LEIF te doen watertanden. Noël Neckebroeck (Kasteel Diependael), Pol Mariën (Truffeltje), Ferdy Debecker (Eyckerhof), Patrick Bogaert (’t Overhamme) en Lieven Demeestere (Arenberg) zorgen voor het menu, het Krekelhof in Gooik is opnieuw gastheer.

De inschrijvingen voor de benefietavond zijn geopend. Tal van BV’s en prominenten zegden hun aanwezigheid al toe.Onder meer federaal minister Maggie De Block, senator Bert Anciaux, Vlaams minister Bart Tommelein, fertiliteitsexperte en senator Petra De Sutter, SP.A-voorzitter John Crombez, voormalig atlete Marieke Vervoort, actrice Chris Lomme, televisiemaker Luk Alloo, journalist Yves Desmet, toppleiter Jef Vermassen en heel wat anderen zullen aanwezig zijn. Ook Ring TV is present en leidt de avond in goede banen.

Nog tot 1 mei kunt u zich ook inschrijven. U krijgt er een heerlijk vijfgangenmenu, samen met fijne ontmoetingen voor én u steunt het goede doel. De opbrengst van de avond gaat integraal naar LEIF. Alle informatie (en het menu van de avond) vindt u hier op de website van LEIF.