ninoofsesteenweg_roosdaal_werken2.png

Vermijd vrijdag de Leuvensesteenweg in Kampenhout

don 15 jun 2017

Vermijd vrijdag 16 juni best de Leuvensesteenweg (N26) in Kampenhout. Een aannemer zal er in opdracht van Wegen en Verkeer een dringende herstelling uitvoeren aan het wegdek, net voor de aansluiting met de rotonde van het knooppunt Kampenhout-Sas. 

Al het verkeer (vanuit Mechelen, Leuven, Haacht en Kampenhout) dat voorbij het knooppunt moet, zal hier hinder door ondervinden. Wegen en Verkeer raadt bestuurders aan om hun verplaatsingen via het knooppunt zoveel mogelijk te vermijden en rekening te houden met aanzienlijke wachttijden.

Wegen en verkeer weet nog niet hoe laat de herstelling precies uitgevoerd zal worden. Actuele informatie over de werken vind je op www.wegenenverkeer.be/kampenhout.   

Het gaat om een voeg die eerder al eens hersteld werd in 2016. Maar Wegen en Verkeer stelde toen vast dat de herstelling niet goed was uitgevoerd. En door het warme weer is de toestand van het wegdek verslechterd . Morgen zal er slechts een tijdelijke herstelling worden uitgevoerd. De definitieve herstelling zal worden uitgevoerd worden vanaf donderdagavond 22 juni.