neo6.jpg

Vernieuwd Mini-Europa en zwemmeer op Neo aan de Heizel

din 20 dec 2016

Mini-Europa zal geïntegreerd worden in het NEO-project aan de Heizel. Ook Kinepolis zal er kunnen gebruik maken van een gloednieuw bioscoopcomplex met 21 zalen. Voor Océade is er geen plaats meer, in de plaats komt er een zwemmeer. Dat melden de collega's van Bruzz.

Het Neo-project aan de Heizel voorziet in 750 nieuwe wooneenheden, een handelswijk voor zo’n 200 boetieks en 30 restaurants en een recreatiepak.

Naast een indoor attractiepark en een wetenschapspark voor kinderen wordt ook Mini-Europa geïntegreerd in het recreatiegedeelte. Mini-Europa zal zijn maquettes wel vernieuwen en uitbreiden. Voorts zal er een nieuw bezoekerspaviljoen neergepoot worden. Ook Kinepolis zal in het recreatiepark kunnen beschikken over een nieuw bioscoopcomplex met 21 zalen. Voor Océade is er geen plaats meer. Wel zal er een zwemmeer aangelegd worden dat vooral tijdens de zomermaanden een trekpleister moet worden voor toeristen en zwemliefhebbers. De ambities zijn alvast groot want Brussel wil met Neo van de Heizel een van de grootste toeristische attracties van de regio maken. (simulatiefoto Art & Build Architect)