nieuwsneuzen1.jpg

Wie wint onze Nieuwsneuzenwedstrijd? Een tussenstand.

zat 3 maa 2018

Onze Nieuwsneuzenwedstrijd, waarin tien middelbare scholen uit onze regio het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk nieuws te verzamelen, is volop bezig. Nog tot 24 maart bezorgen heel wat jongeren de Ring TV-redactie nieuwsartikels met foto’s en soms zelfs een video. Hoe meer nieuwswaarde een artikel heeft en hoe beter het nieuws gebracht wordt, hoe meer punten de scholen krijgen. Een overzicht.

In het totaal werd de Ring TV-redactie al overstelpt met 114 artikels. Wordt het artikel gepubliceerd op de Nieuwsneuzenpagina van onze website, dan krijgt de school één punt. Haalt het artikel de homepage van de Ring TV-website, dan krijgt het twee punten. Beslist de redactie om het artikel uit te werken of de video te gebruiken in de nieuwsuitzending op tv, dan krijgt de school die het artikel instuurde drie punten.

Dit is de voorlopige tussenstand. De artikels van het College Vilvoorde zijn voorlopig goed voor een eerste plaats, met 34 punten. Het Heilig Hart & College Halle staat op de tweede plaats met 25 punten. De top-3 wordt vervolledigd door het Heilig Hartcollege uit Wezembeek-Oppem met 18 punten. Het volledige overzicht vind je op onze Nieuwsneuzenpagina.

De school die op 24 maart de meeste punten verzamelde, wordt door Ring TV getrakteerd op een fuif.