Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Onderwijs

Nieuws

Don Bosco Halle slaat handen in elkaar met Belgische Luchtmacht

Nieuws

GenZ: Technisch Atheneum Halle en de digitale klas

Nieuws

Machelen maakt schoolomgevingen verkeersveiliger

Nieuws

Vilvoordse scholieren krijgen de KlimaatKet op bezoek

In Vilvoorde gaat vandaag voor het eerst de KlimaatKet op stap. Die gaat aan kinderen van de derde graad lager onderwijs duidelijk maken wat klimaatverandering betekent en hoe zij kunnen meewerken aan een klimaatneutraal Vilvoorde. Het initatief kadert in 'Vilvoorde Klimaatactief', een campagne...

Nieuws

130ste verjaardag Don Boscofeest in Groot-Bijgaarden

130 jaar geleden stierf de bekende Italiaanse priester Giovanni Bosco, beter bekend als Don Bosco. Die dag werd deze week gevierd in heel wat Don Boscoscholen over de hele wereld. In de Don Bosco-school in Groot-Bijgaarden was dat niet anders.

Nieuws

VKO Opwijk tekent voor het goede doel

De eerstejaars van het Vrij Katholiek Onderwijs zijn massaal aan het tekenen geslagen. Ze gebruiken hun tekentalent om het goede doel te steunen. 

Nieuws

Ouderraad Hartentroef Pepingen organiseert fluotocht

Afgelopen weekend organiseerde de ouderraad van basischool Hartentroef te Pepingen een fluotocht. Ze deden dit vooral om de kinderen en de ouders samen te brengen.

Nieuws

Dichten, slammen, meer van dat, met vijfdejaars uit Ternat

Vandaag is het Gedichtendag, traditioneel het startschot voor de Poëzieweek in Vlaanderen en Nederland. In het raam van dit jaarlijkse literaire gebeuren, vond vanmorgen een ‘poetryslam’ of poëzieslag plaats in de bibliotheek van Ternat. Vijfdejaars van het Sint-Jozefsinstituut vanTernat gaven...

Nieuws

Leeuwse jeugd omarmt hun bibliotheek

Een bib voor iedereen. Met die slogan roepen verschillende Vlaamse bibliotheken gemeenten op om te blijven investeren in de bib. De Leeuwse jeugd voegde vandaag daad bij het woord. Zij vormden een mensenketting waarmee ze hun bibliotheek letterlijk omarmden.