Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Onderwijs

Nieuws

Blokspot in de abdij van Affligem

Nieuws

Vijf jaar na opening breidt Den Top al uit

Nieuws

Ruim 1 kind op 4 uit de Rand volgt Franstalig onderwijs

Nieuws

Nieuwe Europese school voor 2500 leerlingen

In Evere, niet ver van Diegem (Machelen) en Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem), komt een nieuwe Europese school. De school zal tussen 50 en 70 miljoen euro kosten.

Nieuws

Campionlei minstens nog maand dicht voor vernieuwing straat

In Vilvoorde blijft de Campionlei nog tot eind augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. Terwijl daar een basisschool wordt gebouwd, wil de stad de straat helemaal vernieuwen.

Nieuws

Laatste schooldag gaat niet onopgemerkt voorbij...

Vandaag was de allerlaatste schooldag. En dat ging in de meeste scholen in onze regio niet onopgemerkt voorbij. RINGtv ging een kijkje nemen in Jongslag Dilbeek.

Sport

Zemst zoekt oplossing nu zwembad Hofstade sluit

Gisteren berichtte jouw zender reeds over de sluiting van het zwembad van Sport Vlaanderen in Hofstade, deelgemeente van Zemst. Renovatie zou voor het verouderde bad geen redding meer kunnen bieden. De gemeente moet op zoek naar alternatieven, maar . Of er een nieuw zwembad komt, is nog lang...

Sport

Duizenden kinderen lopen Run For Fun in Vilvoorde

Het wordt stilaan een traditie: op een zucht van de zomervakantie komen duizenden kinderen van lagere scholen uit en rond Vilvoorde zich inspannen én vermaken - lopen én dansen - op de Go Run For Fun. Domein Drie Fonteinen kleurde vanmiddag weer helemaal roze met jonge lopertjes en RINGtv was erbij.

Bibliobus Beersel
Nieuws

Beersel heeft nieuwe bibliobus

De 15 jaar oude bibliobus van de gemeente Beersel is vervangen door een nieuw exemplaar, dat woensdag plechtig werd gedoopt. Volgens  bevoegd schepen Eddy Deknopper (CD&V) combineert het paradepaardje de functie van een ‘beleefbus’ ter ondersteuning van Beerselse scholen met de functie van een...