Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opwijk

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Buschauffeur Opwijk werkonbekwaam na zware verkeersagressie aan Don Bosco Halle

Een buschauffeur uit Opwijk is een paar dagen werkonbekwaam na een geval van zware verkeersagressie aan de Don Bosco-school in Halle. Een voorbijganger kreeg het aan de stok met de chauffeur, stapte op de bus en takelde de chauffeur toe. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

Nieuws

Gemeenteraadslid Luc De Ridder trekt lijst Inzet in Opwijk

Gemeenteraadslid Luc De Ridder trekt de lijst Inzet in Opwijk. De Ridder is al 12 jaar actief bij de partij. Voormalig schepen Marijke De Vis bekleedt de 2de plaats. De 3de plaats is voor nieuwkomer Tom Bosman.

Nieuws

Advocaat judotrainer weigert te pleiten: 'dit is een aanfluiting'

Het proces tegen de voormalige judotrainer uit Opwijk die jarenlang drie minderjarige meisjes zou hebben aangerand, kende deze middag een opmerkelijk einde. De advocaat van de beklaagde weigerde te pleiten omdat zijn patron, meester Jef Vermassen, niet aanwezig kon zijn op het proces. “Dit is...

Nieuws

Veertig maanden geëist tegen judotrainer uit Opwijk die drie meisjes zou hebben aangerand

In Brussel is het proces gestart tegen een voormalige judotrainer uit Opwijk die verdacht wordt van de aanranding van drie minderjarige meisjes. Volgens het parket heeft de man jarenlang misbruik gemaakt van de vertrouwensrelatie met de jonge atleten om hen te misbruiken. De openbaar aanklager...

Sport

Bouw nieuwe kantine voetbalclub Eendracht Mazenzele-Opwijk gestart

In Opwijk is gisteren het officiële startschot gegeven voor de bouw van de kantine van voetbalclub Eendracht Mazenzele-Opwijk. 

Nieuws

Twee keer brand in een week bij New Manta Opwijk

De hulpdiensten zijn gisteravond uitgerukt voor een brand in textielbedrijf New Manta in Opwijk. Dinsdag was er ook al brand.