Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opwijk

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Nieuws
NIEUWSneuzen

Basketploeg VKO Opwijk geplaatst voor finale Brabants kampioenschap

De basketbalploeg van VKO in Opwijk heeft zich vlot geplaatst voor het Brabants kampioenschap. Het ging om de tweede ronde van het provincviaal basketbalkampioenschap miniemen jongens.

Nieuws

De regio vanuit de lucht: luchtfoto’s onderzoeken energieverlies via het dak

Gisteren berichtten we op onze site reeds over het thermografieproject van 13 steden en gemeenten, waaronder 4 uit onze regio. Bedoeling is via luchtfoto’s energieverlies te bestrijden en te onderzoeken hoeveel warmte verloren gaat via de daken van de huizen. De 4 deelnemende gemeenten in onze...

Nieuws

Politiezone AMOW betrapt snelheidsduivels

Woensdagmorgen voerde de politie van zone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) tijdens de ochtendspits snelheidscontroles uit in Merchtem en Asse. Vooral in Merchtem bleken de meeste chauffeurs de zone 30 in deelgemeente Hamme vrolijk te negeren. Eén chauffeur zoefde zelfs aan 66 km/u door de zone 30.

Nieuws

13 gemeenten maken samen een thermografische luchtfoto

Thermografie leidt tot energiebesparing en meer comfort. De gemeenten Bierbeek, Boutersem, Boortmeerbeek, Hoegaarden, Kampenhout, Kortenaken, Landen, Lebbeke, Opwijk, Steenokkerzeel, Tienen, Wezembeek-Oppem en Zoutleeuw laten gezamenlijk een thermografische luchtfoto van hun grondgebied maken. 

Nieuws
nieuwsneuzen

Jo Kado verkozen tot Prins Carnaval in Opwijk

In Opwijk vond dit weekend de Prins Carnaval-verkiezing plaats. Het is de dolgelukkige Jo Van Malderen die dit jaar de carnavalstoet zal mogen leiden.

Nieuws

VKO Opwijk tekent voor het goede doel

De eerstejaars van het Vrij Katholiek Onderwijs zijn massaal aan het tekenen geslagen. Ze gebruiken hun tekentalent om het goede doel te steunen. 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.