Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Politiek

Nieuws

"Federale regering moet dossier Eurostadion overnemen"

Nieuws

Opnieuw Open Vld-lijst in Ternat

Nieuws

Grimbergse arts van Berlaer in de bres voor Iraanse VUB-collega

Nieuws

Minister Schauvliege schrapt buurtweg enkele uren voor beslissing van UEFA rond Eurostadion

Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) heeft donderdagmorgen de historische buurtweg afgeschaft die over parking C in Grimbergen loopt. Het is precies omdat die buurtweg niet geschrapt was dat het Eurostadion niet kon worden vergund...Het nieuws staat te lezen in de krant Het Nieuwsblad. 

Nieuws

Voor 2019 geen structurele oplossing voor geluidshinder luchthaven

Voor 2019 zal er geen structurele oplossing komen voor de problemen rond de geluidshinder op Brussels Airport. Dat zegt minister van Mobiliteit François Bellot (MR) in een interview met de krant l'Echo.

Nieuws

Twee Open VLD-zwaargewichten Asse stappen over naar nieuwe burgerbeweging 'Anders'

Een nieuwe politieke beweging doet de politiek in Asse op zijn grondvesten daveren. De nieuwe burgerbeweging ‘Anders’ krijgt namelijk de steun van twee zwaargewichten van de huidige Assese meerderheid: Open VLD-schepenen Rita De Vos en Yoeri Vastersavendts. De Vos zal de lijst van de nieuwe...

Nieuws

Eurostadion gefaald voor EK Voetbal: nieuw rondje vingerwijzen

Het schrappen van het geplande Eurostadion als gaststad voor het Europees Kampioenschap Voetbal in 2020 blijft reacties uitlokken. Van ‘imagoverlies’ over ‘economische schade’ tot ‘dit stadion heeft geen zin meer’.

Nieuws
Update - Meer hierover in het nieuws

'Uplace met derde verkleinen om dossier uit slop te trekken'

Er ligt een ultiem plan klaar om het winkelcomplex Uplace in Machelen te redden van de ondergang. Dat schrijft de Tijd vandaag. Na maanden van geheim topoverleg moet een afgeslankte versie van het winkelcomplex het Uplace-dossier uit het slop trekken.

Nieuws

Mars tegen opsluiten kinderen in 127 bis Steenokkerzeel

Verschillende organisaties hebben vandaag geprotesteerd tegen de bouw van de nieuwe vleugel voor de opvang van families met kinderen in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel. Ze deden dat tijdens een mars die vertrok aan het station in Nossegem en eindigde aan het opvangcentrum in...