Schrijf je in voor de Gordelklassieker en maak kans op een waardebon

De Gordelklassieker krijgt dit jaar de allures van een échte klassieker: in peloton met inclusief motards, fietsbegeleiders, pilootwagens, ambulances, materiaal­wagens… Dankzij de expertise van Cycling Vlaanderen en de Vlaamse Wielerschool beleef je de 100 km als een echte wielerkoers. Een unieke ervaring voor elke geoefende fietser.

Het RINGtv-peloton is jammer genoeg volzet. Maar je kan nog steeds inschrijven voor het gele, oranje of rode peloton. Het gele peloton fietst gemiddeld 26 km/u. Bij het oranje en het rode peloton is de gemiddelde snelheid 28 km/u. Een geoefend fietser is er uiteraard twee waard, want het parcours kent enkele flinke heuvels en kuitenbijters in het Pajottenland en in de Druivenstreek. Klik op onderstaande banner en schrijf je nu in!

Win een van de vele prijzen van RINGtv 

Wie zich inschrijft voor een van de pelotons komt in aanmerking voor heel wat leuke prijzen. Deze week hebben we in onze prijzenpot opnieuw enkele waardebonnen van Galy-Sport (waarde: 60 euro). Daar kan je een ideale fiets- en Gordeloutfit selecteren. Ontdek het ruime aanbod via www.galy.be

Voorts mogen we opnieuw een abonnement uitdelen voor het gebruik van de slimcab bij Celluforma in Merchtem. Een slimcab is een infraroodcabine die zorgt voor een betere stofwisseling en een verbeterde bloedsomloop tijdens het uitvoeren van een reeks afslankoefeningen. Meer info vind je op www.celluforma.be  

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. Hou ook je inschrijvingsnummer voor het Gordelfestival binnen handbereik.   

 

 

7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.