Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Genesius-Rode

Nieuws

Daar zijn de buxusrupsen weer...

Nieuws

Daar is de buxusmot weer ...

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Provincie wil meer inwoners van de Vlaamse Rand op de fiets krijgen

De provincie Vlaams-Brabant geeft subsidies aan acht gemeenten in de Vlaamse Rand om vernieuwende fietsprojecten op poten te zetten. De provincie wil dat er meer gefietst wordt in de Vlaamse Rand.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Onderzoek naar fijn stof in de Rand

"Fijn stof in de Rand". Dat is de naam van een initiatief van geëngageerde burgers die zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de brede rand rond Brussel. Eén van de initiatiefnemers is Sarah Sneyers, provincieraadslid voor Groen.

Nieuws

Interrand en EcoWerf vervoeren huishoudelijk afval per boot

Na een proefperiode zijn de afvalintercommunales EcoWerf en Interrand maandag effectief gestart met het vervoer over het water van hun huishoudelijk afval naar de verbrandingsinstallatie van Indaver in Beveren. Op jaarbasis zal voortaan zo'n 30.000 ton op die manier vervoerd worden. Het gaat om...

Nieuws

Morgen beperkte bediening De Lijn door betoging in Brussel

Opgelet voor wie morgen naar de hoofdstad moet. Er vinden in Brussel twee betogingen plaats. Vervoermaatschappij De Lijn past daarom z’n dienstregeling aan en beperkt 30 buslijnen in de hoofdstad.