Asse-Zellik wint derby tegen Mollem

zon 27 nov 2016

In de derde provinciale van het voetbal ontving Mollem vanmiddag Asse-Zellik voor een onvervalste derby. Mollem, nieuwkomer in derde provinciale, moest met 0-2 de duimen leggen voor grote broer en competitieleider Asse-Zellik.

In het begin van de wedstrijd is Asse-Zellik baas. Na een een moeilijke periode herstelt Mollem het evenwicht, maar scoren lukt voor geen van beide ploegen. We gaan rusten met 0-0.

Vijf minuten na rust krijgt Asse-Zellik een hoekschop. Mergan krijgt de bal niet goed weggekopt en De Cooman kan een schitterend doelpunt maken. .0-1 voor Asse-Zellik. Mollem gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar botst op een uitstekende doelman.

Asse-Zellik verloor dit seizoen nog niet en won al zeven keer op een rij. Maar tegen Mollem heeft het het een lange tijd lastig. Tot De Cooman knap wegdraait van Iwens. 0-2, de elfde overwinning van het seizoen is binnen.