bsket_.jpg

Basketbalclub Kapelle-Op-Den-Bos ruikt de titel

zon 25 maa 2018

In de tweede provinciale A va het basketbal stond Kapelle-Op-Den-Bos met nog drie matchen te gaan aan de leiding. Daar wil de club aan het einde van het seizoen nog staan en dus wilde het gisterenavond de nummer drie, Haacht, kloppen. De heenwedstrijd werd nipt gewonnen door Kapelle-Op-Den-bos. Wat werd het thuis?

Bij winst kon Kapelle-op-den-Bos de titel ruiken en dus was sterk starten de boodschap. Dat gebeurde ook, al lieten de bezoekers niet begaan. Toch is de ruststand 33-26.   

Aanvallend is de thuisploeg een onnavolgbare machine dit seizoen. Het scoorde bijna vierhonderd punten meer dan de eerste achtervolger Dilbeek. Ook Haacht kreeg vandaag geen grip op het aanvalsspel van Kapelle-Op-Den-Bos, net zomin als op het verdedigingsspel. De eindstand luidde dan ook 86-61. Kapelle-Op-Den-Bos zet een enorme stap richting titel. “Ik ben super tevreden,” zegt coach Gordan Gaorgievski. “We moeten nog spelen tegen Leuven en Halle, maar mogen nu toch stellen dat we voor 80,85 procent de titel binnen hebben.”