Bavi wint laatste wedstrijd van het seizoen

zon 8 apr 2018

In tweede divisie van het basketbal speelde Bavi, het nummer zeven, zijn laatste match van het seizoen en dat thuis tegen de nummer zes Falco Gent. Bavi won z’n wedstrijd, vooral dankzij een sterke eerste helft.

Voor het klassement had deze eindeseizoenswedstrijd weinig belang. Toch ging Bavi Vilvoorde vanaf minuut één vol voor de overwinning. En dat loont. Na het eerste kwart staat het 19-11. In het tweede kwart vergroten de Vilvoordenaren. Met 46-31 leidt Bavi Vilvoorde comfortabel na een sterke eerste helft. Maar in de tweede helft draait het een pak minder goed voor Bavi. Falco Gent knabbelt beetje bij beetje aan de voorsprong. Tegen het einde van het derde kwart bedraagt het verschil nog maar tien punten, 63-53. Het beslissende vierde kwart wordt nog spannend. Maar uiteindelijk wint Bavi Vilvoorde de laatste wedstrijd van het seizoen met 81-76. De voorbereiding aan het volgende seizoen kan beginnen.